Masterclass Systemisch Coachen

Leer werken met terugkerende patronen, dynamieken en excellenties van een persoon of een systeem

Jan Ardui heeft op basis van zijn jarenlange internationale ervaring als executive coach eigen coachmodellen ontwikkeld die deel uitmaken van een integratieve systemische aanpak, Systemic Presence Coaching. De Masterclass Systemisch Coachen biedt ervaren coaches de opportuniteit om hun Systemisch Meesterschap te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Situering

De laatste 15 jaar heeft Jan Ardui eigen modellen ontwikkeld die hij vooral toepast binnen zijn activiteit als Executive Coach. Deze modellen maken deel uit van een integratieve en meer omvattende aanpak, Systemic Presence Coaching genaamd.  Systemic Presence Coaching is een kwaliteit van aanwezigheid, die met een niet-oordelende aandacht de dynamieken en onderliggende patronen van systemen en individuen zichtbaar tracht te maken. De niet-oordelende houding en de verfijnde en diepgaande benadering die in dit proces gehandhaafd worden, zorgen ervoor dat een systeem geëxploreerd kan worden in zijn volledige eenvoud én complexiteit.


Wat zichtbaar gemaakt wordt, komt in beweging.


Een belangrijke premisse van Systemic Presence Coaching is dat iets willen veranderen vaak in de weg staat van die verandering. Daarom zijn de interventies van Systemic Presence Coaching gericht op het creëren van een klimaat dat helpt om een natuurlijk groeiproces op gang te brengen.


Verandering of transformatie zijn een gevolg, niet een doel.  Het gaat erom bewust te zijn en gebruik te maken van alles wat aanwezig is en zeker niets te elimineren. Het is pas door het erkennen van de juiste waarde van alle elementen dat de unieke choreografie van een systeem volledig zichtbaar kan worden en zich op een natuurlijke manier verder kan ontvouwen.

Programma

De vijf 2-daagse, residentiële modules focussen op heel specifieke thema’s, die relevant zijn in alle coachingprocessen en in verschillende coaching domeinen zoals life coaching, performance coaching, teamcoaching en organisatiecoaching.  Elke module biedt een verfijnd conceptueel kader binnen het gegeven thema en rijkt precieze vaardigheden aan die direct toepasbaar zijn in de coachingpraktijk.  Na de 5 modules organiseren we een terugkomdag waarop de strategie van de excellenties van iedere deelnemer wordt voorgesteld.


1. Feedback, blinde vlekken en identificaties (Jan Ardui)

"What is necessary to change a person is to change his awareness of himself" (Abraham Maslow) 

Tijdens deze eerste module gaan we op zoek naar onbewuste patronen en blinde vlekken bij de coachee. Tijdens deze zoektocht maken we de dynamieken zichtbaar die de bewegingsruimte en mentale vrijheid van de coachee beperken.  Iedere coachee volgt onbewuste patronen en heeft blinde vlekken, die op zich heel rijk en waardevol zijn maar enkel dan constructief ingezet kunnen worden als ze door de coach en coachee geïdentificeerd en ‘gezien’ worden.  Door het aanleren van de reflectieve feedback-methode en het stellen van precieze vragen – gebaseerd op een niet-beoordelende aanwezigheid – maken we deze dynamieken zichtbaar en verruimen en verrijken we de bewegingsruimte van de coachee.


2. Identificeren van het enigma en het organiserend principe (Jan Ardui)

"Existential problems cannot be solved; they can only be outgrown" (Carl Jung)

Een succesvol coachingsproces is een proces waarin zowel de coachee als de coach in staat zijn om het dieperliggende probleem van de coachee te identificeren. Indien het probleem simpel zou zijn, zou de coachee het allang zelf opgelost hebben. We gaan op zoek naar het enigmatische van de probleemsituatie: wat zijn de elementen die maken dat de moeilijkheden onopgelost blijven en dezelfde problemen blijven terugkomen? In deze module krijg je inzicht in het organiserend principe van de probleemsituatie waardoor ook heel duidelijk wordt welke paradigma verschuiving nodig is om uit het probleem te groeien.


3. Van polariteit naar complementariteit: een paradigma shift
 (Jan Ardui)

"Reality can only be understood in complementary terms" (Niels Bohr)

De meeste mensen denken in een uiterst lineaire manier van oorzaak-gevolg verbindingen of-het-één-of-het-andere-denken. Deze polariteiten zijn heel vaak de bron van interne en externe conflicten. In deze module verruimen we het simplistisch causale denken met een complementair perspectief. Door de verschillen te omarmen en te gebruiken creëren we echte win-win scenario’s.


4. Systemische Interventies (Philippe Bailleur)

"The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing ... not healing, not curing ... that is a friend who cares" (Henri Nouwen)

Coachen is een ambacht. Doorheen de jaren ontwikkel je steeds fijnere vermogens en tegelijkertijd word je druppelsgewijs bewust van het feit dat je niks kan maken of herstellen. De reis naar meesterschap slingert voortdurend tussen onmacht en almacht, tussen weten en niet weten, tussen doen en zijn.  Tijdens deze module dalen we in de diepte van wat interventies effectief maakt. We leren waarnemen doorheen de woorden, met een systemische bril. Er wordt gepuurd uit verschillende disciplines en er wordt ook gekeken naar wat dit vergt van jou als coach.  Het certificatieproces uitgewerkt door de International Coaching Federation vormt daarbij een leidraad.


5. Modelleren van onbewuste competenties
 (Jan Ardui)

"Be the change you want to see in the world" (Gandhi)

Het belangrijk beoogde effect van elke coaching is dat de coachee zijn of haar weg op eigen kracht succesvol verder kan zetten. Door de onbewuste competenties van een coachee te modelleren, krijgen we een duidelijk beeld van zijn/haar mentale strategieën en gedragingen die een positief resultaat opleveren. De coachee krijgt een heel duidelijk idee in welke contexten hij of zij het beste uit zichzelf kan halen. Bovendien wordt voor hem of haar ook duidelijk welke stappen er intern genomen kunnen worden die tot excellentie leiden.

Didactische aanpak

 • De aanpak gedurende deze 5 modules is sterk interactief. Concepten, exploraties en oefenmomenten wisselen mekaar vloeiend af. Omdat we werken met enkel ervaren coaches, worden ook concrete voorbeelden vanuit ieders praktijk besproken en gesuperviseerd.
 • Na de 5 modules organiseren we een terugkomdag waarop de strategie van de excellenties van iedere deelnemer wordt voorgesteld.

Ter inspiratie

Evaluatie

Op het einde van de opleiding presenteer je een modelleringswerk over de excellentie strategie van een mededeelnemer.  Dit eindwerk dient als proef voor het bekomen van het certificaat 'Master in systemisch coachen'.

Getuigenissen (19)

Ik ben vol overtuiging in de opleiding gestart, maar ben tegelijk zelf ook door transformaties gegaan. De confrontaties met mijn eigen thema's, mogelijkheden en beperkingen waren pittig, maar tegelijk ook heel leerrijk, waardoor het ook in mijn hele wezen en lijf gevoeld kan worden wat het kan betekenen om systemisch aan het werk te gaan. Ook de expertise (en de mystiek) van de trainers is onontbeerlijk voor het welslagen van deze opleiding. Blij met deze investering in mezelf!

- Liesbeth Geuvens, Loopbaancoach, VLAM vof

Deze opleiding was precies wat ik nodig had als inspiratie voor de volgende stappen in mijn carrière en leven. Warme aanrader!

- Igor Byttebier, zelfstandig consultant

Ik kijk met veel dankbaarheid terug op de opleiding. Ik zou het zelfs life changing durven noemen. Zoals ik eerder al eens aangaf: het is als een tankstation voor de ziel. Alsof er telkens weer wat extra lagen afvallen en tegelijkertijd bijkomen. Echt smullen. Wat ik vooral heb opgestoken is het besef hoe sterk de invloed is van de relatie die je ten aanzien van gedachten, gevoelens, mensen, gebeurtenissen en dingen hebt. Eens ik de relatie snap en het in beweging krijg bij mezelf, gebeuren er mooie dingen. Dit deed me denken aan wat ik vaak (tot voor kort onbewust) doe in mijn werk: op zoek gaan naar de beweegreden(en) waarom iemand doet wat ie (niet) doet of zegt wat ie (niet) zegt. Heel dikwijls ligt dat, merk ik, op de laag van gevoelens en emoties. Door op zoek te gaan naar complementariteit en te begrijpen wat er waar, waardevol en aanwezig is bij die persoon, los je niet op én breek je toch door! Dankjewel om inzicht te geven in jouw meesterschap, Jan.

- Matthias Haspeslagh, Trainer, coach & psycholoog in business & sport, Kokoro Business en PeakLevel

Ik had een opleiding organisatieopstellingen gedaan en wou me een stukje verder verdiepen. De masterclass systemisch coachen was totaal anders dan ik verwacht had en vele malen leuker. Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een opleiding! Zowel mijn liefde voor taal, als voor wiskunde als voor NLP is toegenomen. Heel veel dank, Jan. Ik had graag nog een aantal dagen extra gehad!

- Marlies Mellema, Organisatieadviseur, The Conflict Factor

Jan weet met deze opleiding zijn oprechte liefde voor systemen voelbaar te maken. Deze opleiding heeft me hierdoor geraakt op een manier die me met meer ontzag en liefde naar mijn eigen systeem en mijn omgeving heeft leren kijken. Ik vind deze opleiding een must voor wie goed wil leren coachen en vooral een geschenk voor jezelf.

- Anke Goossens

Een Master Class Systemisch Coachen volgen bij Jan Ardui is een zeer bijzondere ervaring. Hij is niet alleen een expert in dit vakgebied, daarnaast is hij ook een heel betrokken, oprecht en warm mens met de juiste intenties. Die combinatie is broodnodig opdat reflectieve feedback ook écht impact kan hebben.
Ik heb nog niet vaak een trainer ontmoet die ook echt ‘IS’ wat hij brengt en te bieden heeft. Het heeft een diepe indruk op mij nagelaten die zowel professioneel als persoonlijk in mijn verdere loopbaan en leven zal blijven nazinderen.
Je leert er heel concreet om terugkerende patronen en dynamieken te ontdekken van een aanwezig organiserend principe van een persoon of een systeem. En dit alles vanuit een niet oordelende houding met aandacht voor complementariteiten die een schatkist aan win-win mogelijkheden bevat voor het systeem. Je komt er ook achter dat je geen ‘oplossing’ moet vinden voor het probleem, maar het systeem dankzij al deze exploraties uit het probleem kan groeien, zalig toch :-) Een echte aanrader, deze WoW ervaring!

- Greet Dyckmans, Certified trainer - coach

Deze opleiding is puur vakmanschap. Stevige ambacht, deskundig, zoals beloofd, analytisch en poëtisch. Ik ben ook gegroeid als persoon. Een ervaring op zich.

- Ellen Hoegaerts, consultant, VDAB

Wil je jouw zelfinzicht verruimen en tools aangereikt krijgen om je medewerkers in beweging te zetten? Doe jezelf dan deze opleiding cadeau. Naast de inleidende inzichten en noodzakelijk kapstokken die op een zeer aangename manier worden aangeboden, wordt er oa aandacht besteed aan het inoefenen van de technieken noodzakelijk om feedback te kunnen geven die naar inzichten bij uzelf en uw medewerkers leiden. Dit alles wordt ondersteund door psychotherapeut en de grondlegger van 'reflectieve feedback' Jan Ardui en gebeurt in een zeer aangenaam kader in Beervelde.

- Yasmine Vanavermaete, hoofdcommissaris van politie, Politiezone Maldegem

Als organisatiecoach werk ik dagdagelijks met mensen, groepen en organisaties rond hun moeilijkheden en uitdagingen. De opleiding van Jan Ardui heeft men hierin een duidelijke methodiek en ook een verrijkende visie gebracht in het werken rond ontwikkeling. Zowel de inhoud als de aanpak van de opleiding geeft me handvaten in het coachen van mensen. Door de opleiding lukt het me veel beter om mensen in te schatten, dit met hen te delen en zo ontwikkeling te creëren. Vele mensen en organisaties zijn bezig met moeilijkheden, met veranderingen, met omgaan met veelheid en overzicht krijgen, met niet verzuipen en dan lijkt werken aan excellentie iets dat er bovenop komt, of iets waar we nog niet aan toe zijn, of iets voor waar het al heel goed gaat, een soort van luxeproduct. Terwijl net deze opleiding de oplossing kan bieden in veel van de hierboven vernoemde vraagstukken: het leert mensen om de dieptestructuur van iets te ontdekken en zo meer gefocused met de zaken bezig te zijn die er echt toe doen.

- Peter Engelborghs, trainer/coach, N-na

Omwille van de boeiende en bruikbare tips die ik van de trainer meekreeg tijdens een andere opleiding, schreef ik mij in om mij verder te verdiepen in de expertise van deze toptrainer. Ik moet zeggen dat deze training mij niet alleen als coach maar ook als mens heel veel heeft bijgebracht ... en dit dankzij de expertise, begeleiding en coaching van de collega-deelnemers en van de trainer. Ik heb oa geleerd mijn eigen excellentie beter in te zetten als coach en ik ga bij mijn coachees systematisch op zoek naar hun 'excellenties' zodat zij die beter kunnen benutten. Bedankt Jan en collega-deelnemers voor de tips en de bruikbare adviezen en tot een volgende training!

- Tom Debaere, zaakvoerder en HR consultant/coach

Kunnen belichten waar en op welke manier mensen excellent zijn, ontdekken waar hun talenten liggen, zijn sleutelelementen in een coachingstraject. In deze training leer je oa hoe je samen met jouw coachee dit proces op een dieper niveau aanpakt. De trainer is heel passioneel. Het is een training die lang nazindert en concrete vaardigheden meegeeft die tot soms verrassende resultaten leiden.

- Greet Meskens, levens- en loopbaancoach, Idax

Ik heb deze opleiding als zeer verfijnd en subtiel ervaren. Zoeken en erkennend tegelijkertijd … waardoor een respectvol en veilig veld ontstaat om te groeien als persoon en jezelf en anderen te verrijken, het pad van ons leven.

- Linda Gelders, coach, Insperience

Jan excelleert in zijn expertise rond systemisch coachen. Hij creëert een veilige habitat waar kennis doorgegeven wordt en waar veel geoefend wordt en waar voldoende stabiliteit is om verandering op identiteitsniveau teweeg te brengen. Een aanrader !

- Karolien Embo, HR consultant, Talent & Life

Ik ga hier zoveel mogelijk mee oefenen om echt een expert te worden. Voor mij persoonlijk mag hier een vervolg op komen om na te gaan of ik goed bezig ben.

- Martine Esprit, trainer/coach, ING

Sterk inzicht verruimende opleiding. Vraagt nog veel oefenen om reflectieve feedback te kunnen inzetten maar het opent perspectieven.

- Annemie Van Ooteghem, zaakvoerder, Behold The Turtle

Deze training wordt gegeven door een excellente coach en mentor die veel geeft en waarmee je als ervaren coach nieuwe deuren opent.

- Tom Debaere, zaakvoerder, HR consultant

Deze opleiding heeft me de kans geboden om te mogen leren van het meesterschap en de rijke expertise van Jan op het vlak van systemisch coachen. Systemisch aanwezig zijn en leren kijken naar individuen, teams en organisaties is een ambacht. De opleiding was een atelier waar we onze eigen vaardigheden verder konden polijsten. De input en sterke reflectieve feedback van Jan waren onze tools om met patronen, dieptestructuur, organiserend principe, excellentie, probleemruimte, ... te leren werken én spelen.

- Dimitri De Meester, zaakvoerder, D-na

Ik ben graag leerling geweest in deze masterclass; een van de zeldzame die de demonstratie overstijgt en tegelijk verdieping brengt. De lering die ik er uitgehaald heb?
Taal geven aan de onderstroom, methodisch naast intuïtief, van oordeel naar breedbeeld.
Systemisch ten voeten uit, met poten en oren, in ogenblik en beschouwing. Waar welkom voor jezelf en de case die je hebt, diep in de klei op elk logisch niveau. En bovenal, hoe je uitgenodigd en getraind wordt tot het metier van systemisch coachen. Om van vaag weten iets spiegelend tastbaars te maken. Steeds verfijnder raken. Met methodes inzetbaar op het werk met individu, team en organisatie. Graag leerling geweest. Nog steeds trouwens.

- Timo Vanbuel, adviseur/organisatiecoach, Zorgbedrijf Antwerpen

De wereld versnelt, en we evolueren mee. Waar opslag gecentraliseerd werd, wordt deze nu verspreid. Wie zich vroeger wou onderscheiden via kennis, moest dat doen via vanbuiten leren. Dit is, in de ultra-geconnecteerde maatschappij, vervangen door de basiscompetentie snel en breed zoeken. Leren leren. Competenties zijn 1 abstractiegraad omhoog gegaan. Een andere van deze nieuwe basiscompetenties is patroonherkenning doorheen contexten. Eens beheerst laat deze ons toe om heel effciënt kennis over te brengen van gekend naar onbekend terrein. Doorheen deze masterclass, wordt deze competentie volledig geëxploreerd. Door het bovendien te doorweven met klassieke concepten uit NLP of minder gekende technieken zoals clean language, wordt een tool om snelle evoluties te doorgronden bovendien ontwikkeld tot een coaching skill die toelaat om met verrassende binnenwegen tot de essentie van de zaak te komen. Het herkennen van patronen danst hierbij steeds tussen kunde en kunst om net alle sensoren van de coachee te raken en hierbij nog dieper geïntegreerd te worden. Nieuwsgierigheid is de noodzakelijke voorwaarde, maar eens die er is, zijn er geen grenzen meer.

- Alex Vanhaesendonck, Organizational Development Project Manager, Delhaize Group

Trainers

Jan Ardui

Jan Ardui

Jan Ardui is Gestalt Psychotherapeut en internationaal NLP trainer. Sinds 1986 is hij actief als zelfstandig consultant, trainer en executive coach in diverse bedrijven in Europa waaronder Hewlett Packard Europe, Volvo Cars, Sony Europe, Luxottica, Telecom Italia, Ferrari, ABN Amro Bank, Ermenegildo Zegna, Barilla, Cheisi Pharmaceutical en Krauthammer University.  Hij onderwijst Systemic Coaching in Italië, Frankrijk, Rusland en Marokko.  Zijn benadering die NLP met systemisch denken combineert, garandeert een verdiepend leerproces waarbij het omarmen van de complexiteit leidt naar de kern van wat aanwezig is in een systeem. Hij ontwikkelt momenteel een model van coaching dat het modelleren van excellentie van een individu, een team of een organisatie als focus heeft. Daarbij is het exploreren van het organiserend principe en de generatieve complementariteiten een centraal gegeven.  Hij is co-auteur van  ‘When Performance Meets Alignment: A Compass for Coaching and Mentoring.'

Philippe Bailleur

Philippe Bailleur

Philippe Bailleur verdiept zich ondertussen al meer dan 20 jaar in organisatieontwikkeling en organisatievernieuwing zowel als onderzoeker maar vooral als begeleider on-the-field en dit zowel in kleine als grote, profit en non-profit organisaties. Hij leidt organisatiecoaches op o.a. via de Vakopleiding tot organisatiecoach en wordt vaak gevraagd als spreker o.a. rond de thematiek van deze opleiding.  Philippe publiceerde reeds tal van artikels, blogt regelmatig (www.philippebailleur.be) en is auteur van verschillende boeken waarvan de voornaamste: 'Architect van je Organisatie' en ‘Stuck: Trauma in Organisatie’. Hij is sinds enige tijd MCC-gecertificeerd via de International Coaching Federation, Certified Lean Black Belt en volgde tal van andere opleidingen waardoor hij bijzonder eclectisch werkt: Generative Coaching, Appreciative Inquiry, NLP, Systemisch Werk (o.a. met Familie en Organisatieopstellingen), Solution Focused Coaching, Ericksoniaanse Hypnose, Voice Dialogue, Sjamanisme, Somatic Coaching & Trauma Therapy, Clean Space & Clean Coaching, ...

Subsidiemogelijkheden

 • KMO Portefeuille: HRD Academy is erkend voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 20 tot 30% van het bedrag van de training.  Het (eventuele) cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan HRDA betaald. 

  Erkenningsnummer van HRD Academy: DV.O202520.
 • Opleidingscheques voor werknemers: Je kan opleidingscheques aanvragen voor opleidingen van HRD Academy die geregistreerd zijn in de Opleidingsdatabank van de Vlaamse Overheid. Opgelet, niet elke HRDA opleiding komt hiervoor in aanmerking, kijk op de individuele opleidingsfiches op de website of de betrokken opleiding erkend is.  De opleidingen die erkend zijn, hebben een eigen erkenningsnummer dat start met ODB-...
 • Werkbaarheidscheque: Eenmanszaken, KMO's en grote ondernemingen kunnen tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren.  Nav de Coronacrisis worden deze werkbaarheidscheques tijdelijk uitgebreid om verbeteracties mogelijk te maken in de vorm van advies, begeleiding en opleiding waarbij aandacht moet zijn voor het psychosociaal welbevinden van medewerkers.
 • Opleidingspremie Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Ben je zelfstandig, of werk je voor een KMO in Brussel? Dan maak je onder bepaalde voorwaarden aanspraak op de Opleidingspremie. Opgelet deze premie moet minstens een maand voor aanvang van de opleiding aangevraagd worden.
 • Vlaams OpleidingsVerlof: HRD Academy heeft een kwaliteitsregistratie behaald voor dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie.  Dat wil zeggen dat werknemers uit de privésector onder bepaalde voorwaarden recht hebben op het Vlaams Opleidingsverlof (vroegere Betaald Educatief Verlof).  Opgelet, niet elke HRDA opleiding komt in aanmerking voor het VOV, kijk op de individuele opleidingsfiches op de website of de betrokken opleiding erkend is voor VOV.  De opleidingen die erkend zijn, hebben een eigen erkenningsnummer dat start met ODB-...
 • Brussels Educatief Verlof: Naast het Vlaams Opleidingsverlof heeft HRDA ook een kwaliteitsregistratie behaald bij Brussel Economie en Werkgelegenheid. Werknemers uit de privésector met hoofdkantoor in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest hebben onder bepaalde voorwaarden recht op educatief verlof. Opgelet, niet elke HRDA opleiding komt in aanmerking voor het BEV, kijk op de individuele opleidingsfiches op de website of de betrokken opleiding erkend is voor BEV.  De opleidingen die erkend zijn, hebben een eigen erkenningsnummer dat start met BR-...

Prijs

€ 4 695,00 excl. BTW

Vroegboekkorting: € 250 korting bij inschrijving ten minste 2 maand voor de startdatum van de training.

Bij HRDA zijn de prijzen telkens alles inbegrepen, behalve BTW.

Inschrijven

Data

Opleidingsdagen
 • 16.02.202309:30 - 17:00
 • 17.02.202309:00 - 17:00
 • 20.03.202309:30 - 17:00
 • 21.03.202309:00 - 17:00
 • 27.04.202309:30 - 17:00
 • 28.04.202309:00 - 17:00
 • 25.05.202309:30 - 17:00
 • 26.05.202309:00 - 17:00
 • 22.06.202309:30 - 17:00
 • 23.06.202309:00 - 17:00
Afstudeerdag
 • 27.09.202309:30 - 17:00

Locatie

Heerlijckyt Van Elsmeren
Weg op Halen 2

3450 Geetbets
België
Bekijk locatie

Trainers

 • Jan ArduiJan Ardui
 • Philippe BailleurPhilippe Bailleur

Prijs

€ 4 695,00 excl. BTW

- € 250Vroegboekkorting

Inschrijven

Data

Opleidingsdagen
 • 12.10.202309:30 - 17:00
 • 13.10.202309:00 - 17:00
 • 09.11.202309:30 - 17:00
 • 10.11.202309:00 - 17:00
 • 14.12.202309:30 - 17:00
 • 15.12.202309:00 - 17:00
 • 18.01.202409:30 - 17:00
 • 19.01.202409:00 - 17:00
 • 12.02.202409:30 - 17:00
 • 13.02.202409:00 - 17:00
Afstudeerdag
 • 20.03.202409:30 - 17:00

Locatie

Heerlijckyt Van Elsmeren
Weg op Halen 2

3450 Geetbets
België
Bekijk locatie

Trainers

 • Jan ArduiJan Ardui
 • Philippe BailleurPhilippe Bailleur

Prijs

€ 4 695,00 excl. BTW

- € 250Vroegboekkorting

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 17/10/2022

Opleiding inspirerend coachen

Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 03/10/2022

Opleiding tot intervisiecoach