Over HRDA

Onze missie


HRD Academy wil de referentie zijn in België en Nederland op het gebied van opleidingen voor trainers, coaches, HR professionals en leidinggevenden.

We willen graag op internationaal niveau excelleren en een voorloper en trendzetter zijn in de opleidingsmarkt door innoverende en gespecialiseerde leeroplossingen aan te bieden met een heel hoog leereffect, verzorgd door de beste professionals op de opleidingsmarkt en gericht naar de hierboven opgesomde doelgroepen.  

We willen duurzaam ondernemen met respect en zorg voor: milieu en klimaat, mens en dier, iedereen waarmee we samenwerken en onze eigen waarden en normen. Een deel van onze omzet reserveren we dan ook graag voor goede doelen.

links.png

Waarden

 

 1. Klantgerichtheid.
 2. Passie en gedrevenheid.
 3. Uitmuntende kwaliteit in alles wat we doen. 
 4. Resultaatgericht: geen vrijblijvendheid maar telkens streven naar een zeer hoog leerrendement.
 5. Innovatie: steeds streven naar verbetering en vernieuwing. 
 6. Duurzaamheid in alles wat we doen met oog voor People, Planet en Profit. 
 7. Ethisch ondernemen: de economische logica wordt steeds getoetst aan morele, duurzame en maatschappelijke verantwoordelijkheden. 
 8. Authenticiteit en eerlijkheid. 
 9. HRDA wil haar steentje bijdragen door te doneren aan goede doelen of te investeren in morele, duurzame of maatschappelijke projecten. 
 10. We geloven niet in een concurrentiemodel, integendeel, we willen samenwerken met partners en samen groeien. 
rechts.png

Troeven

 

 1. Internationale toptrainers met minimum 20 jaar ervaring. 
 2. Vernieuwende opleidingen met een grote impact.
 3. HRD Academy staat voor superieure kwaliteit in alles wat ze doet. 
 4. Specialist op het gebied van opleidingen voor trainers, coaches, HR professionals en leidinggevenden. 
 5. Specialist in het ontwerpen van leeroplossingen op maat. 
 6. Opleidingen met een heel hoog leereffect en transfer naar de werkplek. 
 7. HRD Academy haalt heel hoge scores op klantentevredenheidsonderzoeken (Lees hier meer over onze erkenning voor het Qfor-kwaliteitslabel met module Clientscan). 
 8. HRD Academy onderneemt op een duurzame, ethische manier. 
 9. HRDA heeft in alles wat ze doet oog voor duurzaam ondernemen: people, planet en profit. 
 10. HRD Academy is een leerpartner met een duidelijke visie op leren en ontwikkelen. 

Benieuwd naar onze visie op leren?

4-10-2015kloosterintext133.jpg

Het Leerklooster

 

Het Leerklooster is de thuisbasis van HRD Academy maar ook een inspirerende locatie voor je training of meeting. Het leercentrum ligt in de dorpskern van het landelijke Beervelde, nabij Gent.

Het is een aangename en unieke locatie met drie zalen, die zich uitstekend lenen tot het organiseren van allerlei bijeenkomsten zoals seminaries, workshops, meetings, presentaties, trainingssessies, personeelsvergaderingen, bestuursontmoetingen, evaluatie- of denkdagen... Daarnaast zijn er drie kleinere ruimtes, die als break-outroom, coachingruimte, gespreksruimte of flexibele werkplek dienst kunnen doen.

 

Meer informatie →

jobackpackalleenzwwengroter.jpg

HRD Academy werd in 2011 opgericht door Jo Vervaet.


Na zijn onderwijzersdiploma behaalde hij een aanvullende master pedagogische wetenschappen aan de Universiteit Gent. Daarnaast heeft hij ook het aggregatieprogramma voor psychologische - en pedagogische wetenschappen met succes beëindigd.

Jo begon zijn carrière als lector didactiek, psychologie en pedagogiek in de lerarenopleiding in diverse hogescholen. Daarna werkte hij enkele jaren als onderzoeker aan de Arteveldehogeschool waar hij o.a. diverse campussen begeleidde in het omvormen van hun curriculum naar competentiegericht opleiden.Vervolgens stapte hij over naar de privésector en ging aan het werk bij enkele opleidingscentra als opleidingsadviseur (ontwikkelen en coördineren van diverse opleidingen), trainingsmanager, didactisch expert en business manager trainingen.

In 2011 startte Jo met HRD Academy, eerst vanop zijn zolderkamer in Sint-Amandsberg, daarna vanuit het Leerklooster in Beervelde.