Reflectieve supervisie voor coaches

Blijf jezelf als coach ontwikkelen dankzij professionele reflectie onder supervisie van een ervaren supervisor

Zoek je als coach een spiegel om even stil te staan bij hoe jij je praktijk vorm geeft? Tijdens deze reflectieve supervisie maak je een empathische dieptereflectie van je coachpraktijk zodat je vanaf morgen je coachees nog beter kan begeleiden. Dit alles onder begeleiding van een Master Certified Coach en geaccrediteerd Coach Supervisor. Je ontvangt voor deze supervisie een Attest van Mentor-Coaching geldig voor ICF of EMCC.

Situering

De 'Reflectieve supervisie voor coaches' biedt een gerichte vorm van professionele ondersteuning op maat voor coaches en teamcoaches die met hun voeten in de praktijk staan.  De supervisie is ook ideaal voor gecertificeerde coaches die sowieso elke 3 jaar hun certificaat moeten vernieuwen en daarbij moeten bewijzen dat ze zelf in evolutie blijven als coach.  Je ontvangt voor deze supervisie trouwens een Attest van Mentor-Coaching geldig voor ICF of EMCC.

Doelgroep

Voor elke coach die een hoogstaande professionaliteit nastreeft.  Om deze supervisie te kunnen volgen, moet je enige ervaring als coach hebben en/of een coachopleiding gevolgd hebben.  Het maximum deelnemers per supervisie is 6.

Wat leer je uit deze supervisies?

 • Je ontwikkelt 'reflexiviteit', de capaciteit om tijdens het handelen reflectieve momenten in te bouwen en te handelen naar de ontstane inzichten.
 • Je leert in de diepte en op een systemische manier reflecteren over je coachpraktijk, volgens diverse methodieken die begeleid worden door de supervisor.  
 • Je ontdekt welke systemen en patronen jouw gedrag als coach sturen en hoe je dit kan beïnvloeden in de toekomst.
 • Je leert van collega coaches op basis van casussen of vraagstukken, op een vertrouwelijke manier.
 • Je onderzoekt ethische dilemma's als coach.
 • Je ontvangt advies en reflecties van een Master Certified Coach en geaccrediteerd Coach Supervisor.

Programma

 • Gedurende een online intake (30 minuten) met de supervisor, bespreek je je verwachtingen.
 • Je ondertekent een contract over de samenwerking en jouw deelname aan de supervisies.
 • Je schrijft vooraf een reflectie neer en laadt deze op, op het digitaal leerplatform.
 • Gedurende 6 x 4 uur supervisies vervoeg je een kleine groep van coaches (max 6) waarbij we gezamenlijk thema’s exploreren. In elke sessie komen 2 casussen of thema’s aan bod.
 • De supervisor moedigt aan en bekrachtigt wat er al is, vult aan met haar expertise en begeleidt de diverse werkvormen.
 • Nadien reflecteer je verder over je eigen casus en/of over de effecten van reflecties uit andere casussen (en deel je deze vrijblijvend).
 • Tijdens deze supervisies reflecteer je in de diepte en op een systemische manier over je coachpraktijk, volgens diverse methodieken die begeleid worden door de supervisor.
 • Je ontdekt er welke systemen, patronen, voorkeuren en verstrikkingen jouw gedrag gestuurd hebben in je keuzes en hoe je dit kan beïnvloeden bij toekomstige coachings. Het resultaat is dat je nadien meer vrijheid voelt in de bewuste keuzes die je maakt als coach of teamcoach.
 • Mogelijke topics binnen reflectieve supervisies: zie video.

Online leerportaal

Je kan inloggen op een afgeschermd online leerplatform waarop je je vragen kan stellen aan de supervisor en aan andere deelnemers van je groep.  Je vindt er ook inspirerende artikels over diepgaande reflectie en systemisch denken in een coachpraktijk.

Ex-deelnemers aan het woord

Erkend door ICF voor Continuing Coach Education

De reeks van Reflectieve supervisie voor coaches is goedgekeurd door ICF (International Coaching Federation) als CCE (Continuing Coach Education). Dat wil zeggen dat deze training voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van ICF. CCE programma's worden door ICF beschouwd als voortgezette vorming voor wie zich verder wil verdiepen in het coachvak.

Deelname aan de Opleiding tot intervisiecoach geeft recht op 21 Continuing Coach Education Units. Hiervan mag je 10 CCEU's gebruiken voor de hernieuwing van je certificaat. Meer info vind je hier: https://coachingfederation.org/coaching-supervision. Na het beëindigen van de opleiding, ontvang je een certificaat met vermelding van deze CCEU's.

 

Online, eventueel toch een stukje offline

Deze Reflectieve supervisie voor coaches staat 'online' gepland, maar het kan zijn dat er - in samenspraak met de deelnemers - toch 1 of meerdere sessies offline georganiseerd worden, als dat de keuze is van de hele groep.

Subsidiemogelijkheden voor deze opleiding

Wist je dat je als deelnemer wellicht recht hebt op één of meerdere opleidingssubsidies? Je leest er hier alles over.

Deze opleiding komt specifiek in aanmerking voor:

Getuigenissen (24)

Wat een meerwaarde om casussen in deze groep te bespreken. Via de aangereikte format exploreer je verschillende invalshoeken, leer je om uit te zoomen en weer in te zoomen, kan je je eigen kijk verbreden en jezelf weer beter leren kennen als coach. Niet enkel je eigen casussen maar ook die van de andere deelnemers zijn waardevol, je ontdekt er altijd parallellen en nuttige zaken voor jezelf in. Je leert nog beter, diepgaander, breder, holistischer, kritischer vragen te stellen en tegelijk bouw je aan je vertrouwen als coach. Een must om je professionaliteit te onderhouden en te blijven optimaliseren.

- Isabelle Suy, Zelfstandig Coach

Wat deze coachopleiding onderscheidt, is niet alleen de expertise van de coach en de mede-coachees, maar ook de focus op reflectie als een kernonderdeel van het leerproces. Door regelmatig terug te kijken op mijn eigen coachingpraktijk en te onderzoeken hoe ik mijn aanpak kan verbeteren, ben ik in staat geweest om mijn vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Deze reflectieve benadering heeft niet alleen mijn professionele groei gestimuleerd, maar heeft ook mijn persoonlijke ontwikkeling bevorderd.
Kortom, de coachopleiding 'reflectieve supervisie voor coaches' heeft mij geholpen om het nut van supervisie op een dieper niveau te begrijpen en te waarderen. Het heeft mijn professionele praktijk verrijkt en mij in staat gesteld om met meer impact te coachen. Ik ben dankbaar voor de begeleiding van Leen en de mede-coachees voor de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan tijdens deze opleiding. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan elke coach die zijn of haar praktijk naar een hoger niveau wil tillen.

- Tom Debaere, Bestuurder - coach/consultant, BV Tom Debaere HRM

Leen Lambrechts als supervisor mogen hebben is een waar geschenk. Ze heeft een sterk vermogen om uit het verhaal te blijven en confronteert je met zaken die ik nooit alleen had kunnen waarnemen. Daarnaast weet ze het groepsproces op zo een manier te faciliteren dat 1+1=3 wordt.
Een opleiding die ik ongetwijfeld nog eens opnieuw ga volgen.

- Astrid Niels, Coach, Happy Thinking/Astrid Niels

Ik wil je nog bedanken voor de reflectieve supervisie. Het was de perfecte afsluiter van een boeiende reis samen door de fundamentals en voor mij persoonlijk een aanwakkering van mijn intuïtie. Dat extra duwtje dat ik nodig had om echt op mijn intuïtie te kunnen en mogen vertrouwen tijdens coachings en in het leven. Bedankt!

- Stephanie Verhoeven , Clustermanager Welzijn, Gemeente Bornem

Leen zorgt ervoor dat de reflectieve supervisie grondige meerwaarde biedt aan het integratie/evaluatie proces op het einde van de opleidingscyclus. De interventies door de coach, de connectie tussen coach en coaches en eventuele elementen die bij de coach zelf speelden op het moment van coaching worden haarscherp geïdentificeerd en geanalyseerd. Leen creëert hiervoor een veilige ruimte waarin ideeën respectvol uitgewisseld kunnen worden. Als coach bracht de reflectieve supervisie me inzichten die onmiddellijk inzetbaar zijn in de praktijk.

- Kim Vanmechelen , Coach

De professionele coachingsopleiding van HRD Academy en Coaching 4 Coaches heeft mijn leven veranderd, op haast alle vlakken. Ik heb écht leren denken, voelen en doen … steeds meer volgens mijn eigen waarden en overtuigingen.
Een van de belangrijkste groeitools zijn de supervisies. De groepsmentor-coachings ervaar ik als momenten waarop je een genuanceerd beeld krijgt van je coachingskwaliteiten op dat moment. De reflectieve supervisies waren een nog grotere eyeopener voor mij, omdat je een persoonlijke case kan inbrengen die door medestudenten en een professional supervisor wordt bevraagd. Om vervolgens hypotheses te oogsten waarvan sommige je diep doen nadenken en voelen, omdat ze zo onverwachts kunnen zijn, pittig of heel diep resoneren. Zo worstelde ik met een blokkage diep in mij die zorgde voor uitstelgedrag om de jump te maken naar de uitbouw van mijn bijberoep als professional coach. Ik ken geen uitstelgedrag in mijn leven, waardoor de blokkage voor mij lange tijd onverklaarbaar bleek en begon te knagen aan mijn zelfvertrouwen. Tot ik mij tijdens een reflectieve supervisie haast letterlijk kon laven aan de inzichten uit de groep. Steeds met de boodschap “Je doet ermee wat je wil”, waardoor het op een veilige manier flink kon binnenkomen en zorgde voor een deblokkage. De kracht van coaching, het bekijken van een case door verschillende lenzen, vragen en hypotheses van verschillende oprecht nieuwsgierige mensen … het is een zeer waardevolle mix, een echte aanrader. Om te groeien als mens en als coach.

- Steve De Coninck-De Boeck , Manager, Het Thuishuis

Ik ben onder de indruk van mijn 1e kennismaking met reflectieve supervisie. Deze manier van supervisie situeert zich in een geheel andere dimensie dan de supervisies waaraan ik reeds eerder deelnam. Veel diepgang, verrijkend, respectvol, verhelderend, biedt heel wat nieuwe inzichten vanuit verschillende perspectieven. Zowel stof tot nadenken als een call to action. Dankjewel!

- Tania De Bock, HR Consultant & Coach, Movus bv

Ik kijk terug op een zeer respectvolle, diepgaande manier van groeien als coach, dankzij de ingebrachte casussen van collega-coaches en mijn eigen casussen. De aanpak om samen naar jezelf, je coachee, het proces, ... te kijken vanuit verschillende lenzen of perspectieven, is bijzonder verruimend. Het voelt als groeien vanuit je kern, gespiegeld, uitgedaagd en gedragen door de supervisor en de collega's.

- Eva Lenaerts, Shape your future ! bv

Een aanrader voor elke coach! Confronterend, diep, emotioneel, warm en ongelooflijk leerrijk.

- Kirsten Van den Eynde, Coach/trainer, KVDE Consulting

Heel voedend, verrijkend en veilig.
Stretchende supervisie die je verder brengt in je vak.

- Annelies Wybo, adviseur en teamcoach, June 21

Een fantastische manier om nog eens naar jezelf te kijken, door middel van je eigen cases. Zo'n mooie stappen in je eigen ontwikkeling en in je evolutie als coach. Absolute aanrader!

- Joke Germeys, Professional coach, Neme GCV

Ik had het voorrecht een reflectieve supervisie te smaken bij Leen. Het gevoel dat ik had bij deze reflectieve supervisie was als het ontvangen van een onbetaalbaar cadeau, als essentieel om te groeien in mijn proces als professionele coach. Woorden zijn te beperkt om te omschrijven hoeveel diepgang dit brengt in ons vak en wat een blikverruiming dit biedt. Waardevol voor zowel jezelf als coach, als voor het grotere geheel.

- Betty Vanhecke, Zenith

Eerlijk is eerlijk, ik ben met enige voorzichtigheid en een beetje koudwatervrees aan de reflectieve supervisie-oefening begonnen…
Maar wat een ontdekkingsreis dat het geworden is! De reflectieve supervisie is een enorm verrijkende, verdiepende en verruimende oefening.
Ik ben dan ook erg dankbaar voor de reflecties en het advies die Leen en mijn collega coaches met mij gedeeld hebben.
Dit is een must in ieders groeitraject als coach en tegelijk een heel mooi geschenk aan jezelf dat je waardevolle inzichten zal brengen!

- M. Huys, HR Impulse

In het kader van mijn Masterclass Teamcoaching heb ik het geluk gehad te mogen genieten van een bijzonder boeiende en leerrijke uitwisseling tijdens een Reflectieve Supervisie. De methode en aanpak was nieuw voor mij, daarom wil ik erover vertellen en mijn ervaring delen want het is een enorm verrijkende manier om tot inzichten te komen over onze (bewust) onbewuste aanpak tijdens het coachen. Reflectieve Supervisie brengt een enorme meerwaarde vergeleken met de meer gekende methode van intervisie, in die zin dat we tijdens de supervisie ingaan op verschillende lagen. In concreto proberen we met 4 verschillende lenzen te kijken naar de acties, het gedrag, de achtergrond en de relatie van de coach in kwestie. Tijdens de bespreking van mijn case zijn
we samen met de begeleiders en deelnemers kunnen tot diepgang komen over waarom ik een bepaalde attitude heb getoond in die concrete situatie en tijdens de supervisie zijn er voor mij blinde vlekken aangeduid waar ik mij nog niet (actief) van bewust was.
Ik zou zonder twijfel elke praktiserende coach aanraden om de methode van Reflectieve Supervisie uit te proberen en op regelmatige basis toe te passen om op die manier scherp en actueel te blijven als coach.

- Leila Minten, Senior Learning Consultant, EY Belgium

Ik ben blij dat ik, dankzij Leen Lambrechts, kennis heb gemaakt met supervisie. Wie ervoor open staat kan ervaren hoe zij de groep inzet als leerinstrument. Leen heeft een ruime theoretische achtergrond en creëert een veilige omgeving om inzichten bloot te leggen in je functioneren als coach. Je duikt diep in een persoonlijke reflectie, verwerft inzicht in je emoties en (belemmerende) overtuigingen en je wordt je zo beter bewust van je huidige en te ontwikkelen competenties.

- Mietje Vangeneugden, Adviseur, FOD Financiën

Leen gebruikte een duidelijke methode om de groep een kader te geven. Hierdoor ontstond een sterke reflectieve supervisie en uitwisseling. Dank je wel, Leen!

- Benoit Strauven , BISIX bv

De reflectieve supervisie heeft me zeer aangenaam verrast. Als coach en gezinswetenschapper heb ik al heel wat supervisies mogen meemaken. Toch moet ik toegeven dat deze aanpak echt wel veel dieper gaat, waardoor je op verschillende niveaus inzicht verwerft.
Voor mij werd niet alleen duidelijk welk effect ik heb op mijn coachee, maar ook omgekeerd. Omdat je door verschillende lenzen gaat kijken naar eenzelfde proces, krijg je een ontzettend brede en verdiepende kijk op het ganse proces en de wisselwerking die hierin ontstaat. Absoluut de moeite waard want op die manier leer je jezelf nog beter kennen en kan je er verder mee aan de slag gaan.
Naast het proces zelf gaat er ook een dikke pluim naar Leen.
In de eerste plaats weet zij op een liefdevolle manier het proces te begeleiden. Ze geeft iedereen de ruimte die nodig is om door de lens te kijken en de feedback terug te geven, maar verliest hierbij de supervisant nooit uit het oog. Daarnaast voegt ze er, vanuit haar grote professionele rugzak, altijd nog iets verdiepend aan toe, waardoor je toch liefdevol en uitdagend de spiegel voorgehouden krijgt.
De reflectieve supervisie is een echte verrijking en zal in de toekomst zeker nog op mijn agenda komen te staan.

- Sandra Mannaerts

Super bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Ik vind het steeds ongelooflijk waardevol hoeveel je samen kan ontdekken en leren tijdens een reflectieve supervisie en dit in alle veiligheid voor elkaar. Het is voor mij steeds een laagje dieper werken en daar ik van gezonde uitdaging hou, brengt dit me op een volgend niveau. Als coach is het een must om jezelf dit te gunnen.

- Annick De Cuyper , Spring Coaching

In het kader van mijn Masterclass Teamcoaching heb ik het geluk gehad te mogen genieten van een bijzonder boeiende en leerrijke uitwisseling tijdens een Reflectieve Supervisie. De methode en aanpak was nieuw voor mij, daarom wil ik erover vertellen en mijn ervaring delen, want het is een enorm verrijkende manier om tot inzichten te komen over onze (bewust) onbewuste aanpak tijdens het coachen.
Reflectieve Supervisie brengt een enorme meerwaarde vergeleken met de meer gekende methode van intervisie, in die zin dat we tijdens de supervisie ingaan op verschillende lagen. In concreto proberen we met 4 verschillende lenzen te kijken naar de acties, het gedrag, de achtergrond en de relatie van de coach in kwestie. Tijdens de bespreking van mijn case zijn we samen met de begeleiders en deelnemers kunnen tot diepgang komen over waarom ik een bepaalde attitude heb getoond in die concrete situatie en tijdens de supervisie zijn er voor mij blinde vlekken aangeduid waar ik mij nog niet (actief) van bewust was.
Ik zou zonder twijfel elke praktiserende coach aanraden om de methode van Reflectieve Supervisie uit te proberen en op regelmatige basis toe te passen om op die manier scherp en actueel te blijven als coach.

- Leila Minten , Senior Learning Consultant, EY Belgium

Ik vond de groepssupervisie zeer voedend.
Met deze supervisie hebben we ingezoomd, vanuit verschillende gezichtspunten, op hoe ik mijn job als coach aanpak en hoe dit samenhangt met wie ik als mens ben. De gerichte vragen, open hypotheses en warme suggesties vormen een feedback waarmee ik weer een stap in mijn groeiproces als (team-)coach kan zetten.
Door de aanpak in groep, waarbij iedereen zijn inbreng heeft en verschillende cases besproken worden, is het een proces van 'samen groeien'. Hierdoor vergroot het draagvlak om er iets mee te doen en verdwijnt een deel van de faalangst die hoort bij 'het niet weten' of 'het niet kunnen'.
Leen, jouw begeleiding van het proces, je vragen die tot meer diepgaande reflectie aanzetten en je input vanuit je uitgebreide ervaring, hebben deze sessie zeer waardevol gemaakt.

- Erna Geysen, Coach - Consultant, Dery Consult

Leen heeft op alle vlakken zeer professionele input gegeven, rekening houdend met de leervragen en hier-en-nu-elementen die de deelnemers inbrachten.

- Liv Steuts

In mijn professionalisering als coach kwam ik ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst met Leen Lambrechts in aanraking. De spiegel waar ze me in liet kijken gaf steeds een heel helder beeld van mijn gedrag en de effecten daarvan. Ze legde een heldere relatie naar de competenties die door de International Coach Federation als essentieel gezien worden. En wat bijzonder was, ze moedigde me aan om te kijken waar ik eigenlijk liever niet in die spiegel keek. Ook liet Leen zien wat er achter die spiegel zit en welke andere factoren van invloed zijn op mijn gedrag. Recent schreef ik mij in voor een supervisie groep voor coaches, de supervisie in die groep was in handen van Leen. Hoewel wij elkaar als deelnemende coaches niet kenden, zorgde Leen er met haar interventies voor dat er snel een veilig klimaat in de groep ontstond. Een klimaat dat veel ruimte liet voor leren. Leen zorgde keer op keer voor heel veel verdieping waardoor je nog meer kanten zag van wat er gebeurde. De supervisie met Leen heeft mijn bewustzijn ten aanzien van mijn eigen gedrag vergroot zodat ik het bewuster en effectiever in kan zetten in mij eigen coachpraktijk. Ik kan Leen van harte bij je aanbevelen als je op zoek bent naar een spiegel, naar supervisie of naar het verbeteren van je coachpraktijk.

- Dirk Boersma, Facilitator, coach, teamcoach en trainer, Centrum voor Excellent Leiderschap

Leen heeft de gave om mensen dieper te laten voelen, in verbinding te treden met zichzelf en de groep. Dit maakt elk gesprek, ook emotioneel iets moeilijkere, veilig om te delen. Zo zorgde ze er elke keer voor dat elke cursist correct kon afronden zonder met een wrang gevoel uit de cursus te vertrekken. Ze heeft vanaf cursusdag 1 teruggegrepen naar het basisprincipe van de 4 lenzen (microsysteem) alsook het macrosysteem (7 lenzen) en heeft de opbouw bij aanvang steeds toegelicht alsook afgetoetst of de toegepaste regels en methodiek nog steeds in lijn waren met deze van alle cursisten. De feedback die ik op basis van mijn eigen cases ontving, heb ik aan de praktijk getoetst en maken van mij een coach met meer diepgang en een duidelijkere missie.
Leen heeft dat natuurlijke talent om mensen te verbinden en ervoor te zorgen dat elke cursist (coach) in elke casus betrokken is. Ze kent de kracht van de stilte, maar zeker ook van de interactie tussen groepsleden. Ze zorgt steeds voor een veilig kader waarin groepsleden mekaar kunnen feedback geven en feedback van de anderen kunnen ontvangen. Ze heeft alle kernkwaliteiten van een professionele opleider, coach en supervisor en geeft opleiding met de nodige passie. Dank hiervoor.

- Petra Van Hove , Sales Trainer-Coach, Securitas Direct nv

Het kader was steeds heel duidelijk, Leen bracht veel veiligheid. Ik kan enkel positieve feedback geven, op geen enkel moment heb ik gedacht: wat zegt ze nu? wat doet ze nu?
Ik zal Leen aan iedereen aanbevelen als supervisor!

- Frédérique Van Branteghem, Life & Professional Coach, FVB Coaching

Trainer

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël is pionier in het coachingsvak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde. In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding ‘Certified Personal Coach’ op de Belgische en Nederlandse markt. In 2005 startte ze The Coaching Square (TCS). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2006. Anno 2020 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC. Als supervisor heeft ze 10 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun MCC certificaat.  In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisatie Supervisie aan de Ashridge University.  Begin 2020 maakte Leen een doorstart onder de eigen naam ‘Coaching 4 coaches’ en biedt ze een volwaardig Certified Coach Training Program aan , waarbij coaches opgeleid worden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Daarnaast biedt ze een specialisatieprogramma aan in teamcoaching. En professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches en consultants.  Voorheen was Leen actief in een aantal internationale bedrijven in Learning & Development en in de informaticasector. Zelf heeft Leen als coach een zeer brede achtergrond: Performance Coaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, Alan Seale Transformational coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, … Meer info op www.supervisievoorcoaches.be

Prijs

€ 1 350,00 excl. BTW

Vroegboekkorting: 10% korting bij inschrijving ten minste 2 maand voor de startdatum van de training.

Bij HRDA zijn de prijzen telkens alles inbegrepen, behalve BTW.

Inschrijven

Data

 • 18.10.202408:30 - 12:30
 • 08.11.202408:30 - 12:30
 • 06.12.202408:30 - 12:30
 • 07.02.202508:30 - 12:30
 • 14.03.202508:30 - 12:30
 • 09.05.202508:30 - 12:30

Locatie

Online

Trainer

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

€ 1 350,00 excl. BTW

- 10%Vroegboekkorting

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification
Startdatum 19/09/2024Duur: 215 uur

Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification

Become the best version of yourself as (busines...

Lees meer
Inspirerend coachen: Basis
Startdatum 05/09/2024Duur: 40 uur

Inspirerend coachen: Basis

Vroegere benaming: Opleiding inspirerend coachen

Lees meer
Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 07/10/2024Duur: 24 uur

Opleiding tot intervisiecoach

Intervisie is een manier om te leren van elkaar...

Lees meer
Kennismakingsworkshop: opleidingen Inspirerend Coachen
Startdatum 11/06/2024Duur: 1.5 uur

Kennismakingsworkshop: opleidingen Inspirerend Coachen

Maak kennis met het programma, de werkwijze en ...

Lees meer