Kennismakingsworkshop: Reflectieve supervisie voor coaches

Ervaar zelf wat reflectieve supervisie voor jou als coach kan betekenen

Tijdens deze proefsessie maak je kennis met de nog ongekende en onbeminde vorm van 'reflectieve supervisie'. We laten je de basiswerkvorm van reflectie ervaren en je maakt kennis met Leen Lambrechts-Noël, geaccrediteerd coach supervisor. Op basis van deze ervaring kan je beslissen of je wil aansluiten bij een groep van professionele coaches voor een traject 'Reflectieve supervisie' van 6 halve dagen.

Doelgroep

Elke coach die een gespecialiseerde coachopleiding heeft gevolgd en die zelf in beweging wil blijven, door te reflecteren over zijn praktijk met klanten. 

Programma

Tijdens deze proefsessie maak je kennis met de basisstructuur van 'reflectieve supervisie' en bieden we je de kans om in groep en in de diepte te reflecteren over je functioneren als coach, in alle vertrouwen met collega-coaches.  Onze klanten verdienen immers de best mogelijke service van ons als coach of teamcoach. En zoals je weet, spelen onze eigen thema’s en uitdagingen continu op de achtergrond.  Alles wat onbewust is, stuurt ons. Alles waarvan we bewust zijn, leidt tot keuze momenten. 

We vertellen je over wat er zo anders is aan deze vorm van supervisie ten opzichte van de klassieke vorm van supervisie waarin je tijdens een oefening geobserveerd wordt.  Reflectie gaat immers niet meer over wat er juist/fout is, maar over wat er ‘is’ en wat de beïnvloedende factoren zijn achter je gedrag of de keuzes die je gemaakt hebt.  Je verneemt ook wat de rol is van de supervisor en wat de meerwaarde is van reflectieve supervisie ten opzichte van ‘intervisie’.

Daarnaast krijgt je toelichting over het hoe en wat van het traject 'Reflectieve supervisie voor coaches' van 6 halve dagen.

Belangrijke afspraken om te kunnen deelnemen

 1. Zoals reeds gezegd staat deze proefsessie enkel open voor coaches die reeds een professionele coachopleiding gevolgd hebben.
 2. De groepsgrootte is beperkt tot 10 personen per proefsessie.  Zorg aub dat je komt opdagen en dat je de volledige 1,5u aanwezig kan zijn.  We doorlopen immers een intens reflectie- en ervaringsproces.  Vrijblijvend inschrijven en niet opdagen is dus geen optie.  Als extra cadeautje krijgen de deelnemers die de volledige sessie gevolgd hebben toegang tot een online leerplatform waarbij ze een gratis individuele supervisie kunnen beleven.
 3. Mocht je interesse hebben om een eigen casus in te brengen in deze reflectieve supervisie, vermeld dit dan bij 'opmerkingen' op je inschrijvingsformulier aub.
 4. De proefsessies gaan door via Zoom.

Trainer

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël is pionier in het coachingsvak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde. In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding ‘Certified Personal Coach’ op de Belgische en Nederlandse markt. In 2005 startte ze The Coaching Square (TCS). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2006. Anno 2020 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC. Als supervisor heeft ze 10 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun MCC certificaat.  In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisatie Supervisie aan de Ashridge University.  Begin 2020 maakte Leen een doorstart onder de eigen naam ‘Coaching 4 coaches’ en biedt ze een volwaardig Certified Coach Training Program aan , waarbij coaches opgeleid worden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Daarnaast biedt ze een specialisatieprogramma aan in teamcoaching. En professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches en consultants.  Voorheen was Leen actief in een aantal internationale bedrijven in Learning & Development en in de informaticasector. Zelf heeft Leen als coach een zeer brede achtergrond: Performance Coaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, Alan Seale Transformational coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, … Meer info op www.supervisievoorcoaches.be

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 29.05.202409:00 - 10:30

Locatie

Online

Trainer

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 11.09.202410:00 - 11:30

Locatie

Online

Trainer

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 16.10.202409:00 - 10:30

Locatie

Online

Trainer

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 27.11.202409:00 - 10:30

Locatie

Online

Trainer

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification
Startdatum 19/09/2024Duur: 215 uur

Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification

Become the best version of yourself as (busines...

Lees meer
Inspirerend coachen: Basis
Startdatum 05/09/2024Duur: 40 uur

Inspirerend coachen: Basis

Vroegere benaming: Opleiding inspirerend coachen

Lees meer
Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 07/10/2024Duur: 24 uur

Opleiding tot intervisiecoach

Intervisie is een manier om te leren van elkaar...

Lees meer
Kennismakingsworkshop: opleidingen Inspirerend Coachen
Startdatum 11/06/2024Duur: 1.5 uur

Kennismakingsworkshop: opleidingen Inspirerend Coachen

Maak kennis met het programma, de werkwijze en ...

Lees meer