Kennismakingsworkshop: Leiderschap in Zelfsturing

Ontdek de sleutels tot effectief leiderschap in zelfsturende organisaties

Tijdens deze korte, informatieve workshop krijg je een diepgaand overzicht van de unieke training 'Leiderschap in Zelfsturing', die leiders voorziet van cruciale zelfinzichten en de gereedschappen om zelfsturende teams en organisaties succesvol te leiden. Maak kennis met onze benadering die Sociocratie 3.0, systemisch werken en persoonlijke ontwikkeling combineert en speciaal ontworpen is voor leiders die willen schitteren in de dynamische en complexe wereld van vandaag.

Situering

Deze gratis infosessie is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden voor zelfsturende teams en organisaties. Of je nu al ingeschreven bent voor de training 'Leiderschap in Zelfsturing' of overweegt deel te nemen, deze workshop biedt waardevolle inzichten en een kans om rechtstreeks met de trainers in contact te komen. Schrijf je in om te ontdekken hoe je een krachtige, zelfbewuste leider kan worden die teams naar succes leidt.

Doelgroep

Deze workshop is ideaal voor huidige en toekomstige leiders - van directieleden tot teamleiders en projectmanagers - die de overgang naar zelfsturing en gedeeld leiderschap in hun organisaties willen navigeren of verdiepen. Of je nu al ervaring hebt met zelforganiserende teams of net begint, deze infosessie biedt waardevolle inzichten en een voorproefje van de opleiding Leiderschap in Zelfsturing.

Wat leer je in deze workshop?

Je krijgt een uitgebreid inzicht in de structuur en de inhoud van de training, inclusief de leerdoelen en de unieke didactische aanpak. Je ontmoet de ervaren trainers Jef en Dieter die je zullen begeleiden op je reis naar effectiever leiderschap. Je ervaart een voorproefje van de training met een korte proefles die de essentie van het programma belicht.

Programma

 • Onthaal en introductie
 • Overzicht van het trainingsprogramma 'Leiderschap in Zelfsturing', inclusief doelgroep, leerdoelen en programmastructuur
 • Kennismaking met de visie achter zelfsturing en de rol van de leider in deze context
 • Proefles: Een interactief moment waarin de principes van zelfsturing en persoonlijke leiderschapsontwikkeling worden verkend
 • Q&A: Een gelegenheid om vragen te stellen

Trainers

Jef Cumps

Jef Cumps

Jef Cumps is dé referentie in België rond Sociocratie (S3) en auteur van de succesvolle businessnovelle 'Sociocratie 3.0'.  Jef begeleidt verschillende kleine en grotere organisaties in hun transformatie naar meer effectiviteit, wendbaarheid én menselijkheid. Hij wil het beste uit mens en organisatie halen en werkt daarvoor rond zelfsturing, gelijkwaardigheid, transparantie en eigenaarschap op alle niveaus in een organisatie.  Jef is mede-oprichter van iLean en heeft een jarenlange ervaring als trainer, facilitator, coach en consultant voor leiders en organisaties. Hij is expert in Sociocratie (3.0), Agile, Holacracy, teal organiseren, verbindende communicatie, participatief werken, zelfsturing en gedeeld leiderschap.

Dieter Dehaes

Dieter Dehaes

Dieter heeft meer dan 30 jaar ervaring als manager, ondernemer, trainer en coach.  In die periode nam hij vooral de plek in van coach en klankbord van de leiders en het management in organisaties. De heersende vraag in zijn carrière is altijd geweest:  'Wat is er hier werkelijk aan de hand?' Hij is medeoprichter van iLean en expert op het vlak van organisatieontwerp en -verandering, management coaching en het verbeteren van samenwerkingsvaardigheden. Hij zet zijn kennis in om organisaties en teams sterker te maken, werkt met methoden als Sociocratie 3.0, Lean en Agile en Systemisch Werken en maakt deze toegankelijk voor iedereen. In zijn opleidingen mixt hij empathie met scherpe inzichten zodat mensen zowel professioneel als persoonlijk groeien.

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 11.03.202419:30 - 21:00

Locatie

Online

Trainers

 • Jef CumpsJef Cumps
 • Dieter DehaesDieter Dehaes

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 17.09.202419:30 - 21:00

Locatie

Online

Trainers

 • Jef CumpsJef Cumps
 • Dieter DehaesDieter Dehaes

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Sociocratie 3.0: haal het beste uit je team en organisatie
Startdatum 15/05/2024Duur: 32.5 uur

Sociocratie 3.0: haal het beste uit je team en organisatie

Concrete technieken voor meer autonomie, result...

Lees meer
Masterclass Consent besluitvorming in de praktijk
Startdatum 06/06/2024Duur: 8 uur

Masterclass Consent besluitvorming in de praktijk

Leer op een efficiënte en snelle manier slimme ...

Lees meer
Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals
Startdatum 21/03/2024Duur: 25 uur

Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals

Leer de principes van Verbindende Communicatie ...

Lees meer
Opleiding Persoonlijk Leiderschap
Startdatum 03/10/2024Duur: 58.5 uur

Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Een goede zelfsturing is de basis van alles

Lees meer