Het Leerklooster

4-10-2015kloosterintext133.jpg

Unieke Vergader- en seminarielocatie

 

Ongestoord vergaderen? Een bijscholing, training of workshop organiseren?

Het Leerklooster is de thuisbasis van HRD Academy, maar ook een inspirerende locatie voor je training of meeting. Het is de ideale plek om te vergaderen, trainingen te organiseren of te coachen. Het leercentrum ligt in de dorpskern van het landelijke Beervelde, nabij Gent. 

Het karaktervol gebouw zorgt voor een ideale werkomgeving. Doorheen de dag kan je je ontspannen in de verschillende inspirerende ruimtes, in één van de tuinen en/of op het terras.

4-10-2015kloosterintext253.jpg

De ruimtes

 

Vergaderen aan tafels in een U- of O-opstelling? Even bijpraten terwijl jullie achterover leunend in een loungezetel zitten, of iets daartussenin? De verschillende ruimtes hebben voor elk wat wils.

Het Leerklooster is een aangename en unieke locatie met drie vergaderzalen, die zich uitstekend lenen tot het organiseren van allerlei bijeenkomsten zoals seminaries, workshops, meetings, presentaties, trainingssessies, personeelsvergaderingen, bestuursontmoetingen...

1-10-2015kapittel006.jpg

 

Daarnaast zijn er drie kleinere ruimtes, die als break-outroom, coachingruimte, gespreksruimte of flexibele werkplek dienst kunnen doen.

De vergaderzalen zijn uitgerust met professionele apparatuur (scherm, beamer, wifi, flipcharts, pen & papier) om jouw activiteit te ondersteunen. 


Vertel ons jouw wensen en wij maken graag een vrijblijvende offerte op

sfeerbeeld_panorama_2_1.jpg

Catering & Ontspanning

 

We versterken naast de geest ook het lichaam met gezonde, lichte, dagverse en duurzame maaltijden. De standaardofferte omvat steeds een onthaalhoekje met vers fruit, zoete versnaperingen en allerlei warme en koude dranken.

Breng je graag je eigen lunch mee? Het staat jullie natuurlijk vrij. Indien het net iets meer mag zijn, voorzien wij graag een heerlijke (vegetarische) lunch.

Vanuit de dorpskern kan je een ontspannende wandeling maken, het Leercentrum bevindt zich namelijk op een boogscheut van het Park van Beervelde

 

Schermafbeelding2022-08-16171603.png

Bereikbaarheid

 

  • Het leercentrum ligt op 1 km van afrit 11 Beervelde-Lochristi op de E17. 
  • In de straat is voldoende parking voorzien, met op 2min wandelen een openbare elektrische laadpaal.
  • Ook met het openbaar vervoer zijn wij eenvoudig te bereiken. Het leerklooster is gelegen op een kleine 10min wandelen van het station van Beervelde. 


Een meerdaagse, intensie sessie? Dan helpen we jullie graag zoeken naar geschikte overnachting in de buurt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contacteer ons voor meer informatie