i.s.m.Partner logo 1

Kennismakingsworkshop: Meer veerkracht

Maak kennis met het programma, de aanpak en de trainers van de opleiding Meer veerkracht

In deze gratis workshop krijg je uitleg over de opbouw van het programma, de manier van werken en de inhoud. Zo kan je inschatten of de training 'Meer Veerkracht' aansluit bij wat jij nu wil leren.

Situering

Vandaag wordt onze veerkracht meer dan ooit op de proef gesteld. We weten niet wat morgen, overmorgen, de middellange termijn brengt. Onze comfortzone, onze zekerheden, onze routines zijn van de ene dag op de andere weggevallen. Back to normal wordt het niet meer. Wat dan wel ? Veerkracht is het menselijk vermogen om op een gezonde manier om te gaan met moeilijke en stressvolle situaties. En … veerkracht kan je leren!

Doelgroep

Voor iedereen die:

 • wil leren veerkrachtig omgaan met 'dat wat er op hem/haar afkomt'.
 • wil leren om zowel fysiek als mentaal te ontspannen.
 • de balans wil vinden tussen accepteren wat er is en de touwtjes (terug) in handen te nemen.
 • op zoek is naar wat echt kracht en energie geeft.
 • soms het gevoel heeft te verdrinken in de ‘veelheid’ en op zoek is naar een betere balans.
 • kampt met terugkerende fysieke klachten die geen duidelijke medische oorzaak hebben.
 • het contact met zijn/haar zingeving kwijt is.
 • beseft dat veerkracht een essentiële bondgenoot is in deze tijd vol onzekerheid, beperkingen en veranderingen.
 • nieuwsgierig is naar de opleiding: Meer Veerkracht

Programma van de kennismakingsworkshop

 • Je maakt kennis met de trainers : Celeste Neelen & Yannick Lierman.
 • Je krijgt informatie over de achtergrond en opbouw van de training 'Meer veerkracht'.
 • Je krijgt informatie over de manier van werken.
 • Je ervaart een eerste oefening met betrekkking tot veerkracht.
 • Er is ruimte voor jouw vragen.

Trainers

Celeste Neelen

Celeste Neelen

Vrijheid, verbinding en creativiteit zijn drijvende krachten zowel in mijn werk met mensen als voor mezelf. De delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingevend en down to earth blijf ik daarin onderzoeken. Wat me inspireert zijn mensen en teams die het beste van zichzelf geven en daarvoor risico’s durven te nemen. Graag ondersteun ik dit proces door veiligheid en uitdaging te bieden en alles wat nodig is om te leren en te groeien.  Binnen Quinx richt ik me vooral op de open programma’s en retraites, waar mensen vanuit eigen commitment deelnemen.Ik woon deels in Griekenland. Hier geef ik leiding aan retraitecentrum Artisa, wat ik in 2012 heb opgezet.  Ik volgde onder andere deze opleidingen: Msc Arbeids en Organisatiepsychologie, Docente Dans-expressie, theaterschool A’dam, Energy Training bij Michael Barnett, Roy Hart stemtraining, Instituut voor toegepaste integrale psychologie, Coaching onder leiding van Jaap Voigt, Spiral Dynamics, Meditatie-beoefening en yoga, Korte en langlopende workshops op het gebied van Lichaamswerk, Energiewerk, Bio-energetica, Karakterstrukturen, Creativiteit, Schilderen.

Yannick Lierman

Yannick Lierman

Yannick Lierman studeerde af als gestalttherapeute (scriptie : Intimiteit in de therapeutische relatie) en heeft zich verder gespecialiseerd in groepsdynamica, body-processing, mediation en trauma werk.  Ze is partner in Quinx, een internationaal consultancy bureau, dat als missie heeft om mensen, groepen en organisaties naar een dieper niveau van vrijheid, verbinding en zingeving te brengen. Haar passie is om mensen meer in contact te brengen met wie ze echt zijn, met hun eigen energetisch potentieel en van daaruit in authentieke verbinding te gaan met de mensen om hen heen. 

Prijs