Kennismakingsworkshop: Opleiding tot organisatieopsteller

Maak kennis met de visie, het programma en de werkwijze van deze opleiding

In deze gratis workshop maak je kennis met de visie en werkwijze van de ‘Opleiding tot Organisatieopsteller’. Je krijgt uitleg over het programma en de onderwerpen die aan bod komen in deze 14-daagse leergang. Daarnaast maak je via een systemische oefening kennis met de praktische, ervaringsgerichte aanpak, die kenmerkend is voor deze opleiding.

Doelgroep

Je bent een ervaren trainer, coach, adviseur, HR-verantwoordelijke, manager of andere professional in een vergelijkbare rol. Je bent er klaar voor om de onderstroom in te duiken van teams en organisaties. Hiervoor is het noodzakelijk dat je ook de bereidheid hebt om je eigen patronen en jouw familiesysteem onder de loep te nemen en hierop te reflecteren.

Programma

  • Kennis maken met de opleiders: Leanne Steeghs en Philippe Bailleur.

  • Wat is onderscheidend aan de ‘Opleiding tot Organisatieopsteller’?
  • De opbouw van de opleiding, het programma en de onderwerpen per blok uitgelicht.
  • Ervaringsgerichte oefening om (je eigen) patronen te ontdekken.
  • Vragen en afronding

Werkwijze

We vragen je om een onderzoekende houding 'mee te brengen' en open te staan voor interactie en feedback. Op deze wijze ervaar je direct of deze manier van werken bij jou past.

Trainers

Leanne Steeghs

Leanne Steeghs

Leanne Steeghs is gediplomeerd systemisch trainer, teamcoach, opleider en familie- en organisatie-opsteller.  Eind 2015 verscheen haar boek ‘Systemisch wijzer - kennis uit opstellingen die je iedere dag kunt gebruiken’. Leanne is opleider bij School voor Coaching en de School voor Transitie in Nederland. Haar specialisaties zijn leiderschap, persoonlijke groei en teamontwikkeling. Zij werkt graag met mensen op het snijvlak van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Haar werkwijze kenmerkt zich door de combinatie van (daad)kracht en kwetsbaarheid, humor en diepgang. Haar doel: mensen, teams en organisaties prikkelen om hun volle potentieel te ontsluiten en in de wereld te zetten. Meer info op www.leannesteeghs.com

Philippe Bailleur

Philippe Bailleur

Philippe Bailleur werkt al bijna 20 jaar met groepen en organisaties. Zijn manier van werken is gegroeid vanuit een brede interesse in diverse disciplines: NLP, Opstellingen, Ericksoniaanse Hypnose, Design Thinking, Lean, Biomimicry, Systems Thinking, Voice Dialogue, Sjamanisme, Holacracy, Sociocracy,… Philippe is auteur van meerdere boeken, artikels en blogs waaronder ‘Architect van je organisatie’ en ‘Trauma in organisaties’. Als Master Certified Coach verkent hij graag nieuwe domeinen in het speelveld tussen mens, organisatie en maatschappij en wordt van daaruit geregeld gevraagd als inspirator. Tegelijkertijd houdt hij er van om nieuwe inzichten pragmatisch toe te passen binnen de context van organisaties. Zijn doel: het optimale samenspel tussen mens en organisatie vinden in het belang van een gezonde maatschappelijke ontwikkeling. Zo kunnen organisaties ‘forces for good’ worden.  Meer info op www.philippebailleur.be

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 26.10.202119:00 - 20:30

Locatie

Online

Trainers

  • Leanne SteeghsLeanne Steeghs
  • Philippe BailleurPhilippe Bailleur

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 10.01.202219:00 - 20:30

Locatie

Online

Trainer

  • Philippe BailleurPhilippe Bailleur

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 25/10/2021

Opleiding inspirerend coachen

Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 28/10/2021

Opleiding tot intervisiecoach