Kennismakingsworkshop: Certified Coach Program

Maak kennis met het programma, de werkwijze en de trainers van de ICF gecertificeerde coachopleiding

Op de infoavond maak je kennis met het programma, de werkvormen en de begeleiders van de opleiding: Certified Coach Program en van de 3 onderliggende modules: Fundamentals, Advanced en Certification. Je krijgt informatie over hoe je het ICF certificaat: Professional Certified Coach (PCC) kan behalen. Op de infoavond kan je ook al even een paar coachvaardigheden inoefenen.

Doelgroep

Coaches (in spe), HR professionals, consultants, opleiders en leidinggevenden die hun coachende stijl willen ontwikkelen.  En iedereen die interesse heeft in het traject: Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification of 1 van de onderliggende 3 modules.

Programma van de infoavond

 • In de info sessie maak je kennis met de trainer(s) van de opleiding.
 • Je ontdekt er waarom het programma is opgebouwd zoals het is opgebouwd en wat de specifieke sterktes zijn van dit programma.
 • Je leert er andere deelnemers kennen en je kan ongeremd je vragen stellen.
 • De begeleiders vertellen je waarom ze zelf gepassioneerd zijn geraakt door coaching en wat coaching volgens hen wel/niet is.
 • Je komt het belang van internationale certificatie bij de International Coach Federation te weten.
 • Na inschrijving voor een face-face gesprek ontvang je het boek ‘I want a coach’ van co-auteur Leen Lambrechts als geschenk.
 • De trainers verwelkomen je graag zodat je kan ervaren wie ze zijn en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen.

Op de infoavond krijg je uitleg over het ICF gecertificeerde traject: Certified Coach Program.  Je kan dit traject per module volgen of in een gecombineerde opleiding die de 3 modules integreert:

Namens en voor rekening van C4C

Het Certified Coach Program is een programma van C4C.  De training wordt gegeven door Leen Lambrechts en Katrin Van Bladel namens en voor rekening van C4C in samenwerking met de diensten van HRD Academy.

Trainers

Katrin Van Bladel

Katrin Van Bladel

Na een 25-jarige ervaring in het bedrijfsleven (als jurist, bedrijfsrevisor en bedrijfsleider) heb ik me volledig toegelegd op het coachen . Coachen is mijn grote passie omdat ik hierdoor mijn missie, het uitdagen van mensen tot evolutie en groei, ten volle kan realiseren. Ik geloof rotsvast in het potentieel van mensen en ik vind het een groot voorrecht om mensen te mogen bijstaan in het waarmaken van hun dromen en doelen. Om de coachende attitude die vertrekt vanuit gelijkwaardigheid, die de basis is van coaching, nog meer te kunnen verspreiden, heb ik een 10-tal jaren zeer actief en intensief meegewerkt als lead-trainer in een professionele voor het ICF-certificerende coaching opleiding . Hierdoor heb ik me in het vak van coach tot op het hoogste niveau (MCC- ICF) kunnen bekwamen en certificeren.  Als trainer geven volgende woorden het beste mijn stijl weer: uitdagend, prikkelend, intrigerend, expertise, passie, doordringend, overtuigd, overtuigend, consistent, boeiend, humoristisch, out of the box, ... Volgende opleidingen hebben mij mee gevormd tot de trainer-coach die ik nu ben: intuïtieve ontwikkeling, psycho-energetica, Avatar, NLP-practitioner en master, Teamcoaching, Enneagram Integrative practitioner, Insights Discovery practitioner, Présence opleiding, Lego Serious Play facilitator, Root-Grow-Bloom-certificerende Coach opleiding, ...

Dominik Dhollander

Dominik Dhollander

Dominik wil individuen en bedrijven ondersteunen in de uitdagingen die zich stellen in de 21ste eeuw. Één van de grootste uitdagingen is volgens haar het stellen van constructieve grenzen. Dit om een langdurige en duurzame (werk)relatie aan te gaan. Op die manier wil ze haar steentje bijdragen en mensen bewuster en veerkrachtiger maken om een leven te leiden dat meer in lijn ligt met hun waarden en competenties.

Dominik is een professionele gecertificeerde (PCC – ICF) en gedreven coach die graag inzet op de zelfverantwoordelijkheid en de kracht van mensen. Vanuit evenwaardigheid gaat ze graag mee op zoek naar wat nu écht belangrijk is en hoe dit in het huidige leven te integreren.  Ze stelt gerichte vragen, houdt je een spiegel voor en durft je te confronteren. Hierdoor probeert ze ook de minder voor de hand liggende antwoorden naar boven te krijgen.

Voor grootschalige projecten werkt ze nauw samen met Key Coaching bv. Dit bijvoorbeeld in het kader van de opleiding: 'Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification', een ICF certificerende opleiding waar zij als trainer haar steentje bijdraagt in het vormen van professionele coaches.

Sleutelwoorden die Domino Coaching, haar vennootschap, typeren zijn: evenwaardigheid, vrijheid, ownership, geloven in het bestaande potentieel, groei, grensverleggend en impactvol.

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël is pionier in het coachingsvak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde. In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding ‘Certified Personal Coach’ op de Belgische en Nederlandse markt. In 2005 startte ze The Coaching Square (TCS). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2006. Anno 2020 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC. Als supervisor heeft ze 10 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun MCC certificaat.  In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisatie Supervisie aan de Ashridge University.  Begin 2020 maakte Leen een doorstart onder de eigen naam ‘Coaching 4 coaches’ en biedt ze een volwaardig Certified Coach Training Program aan , waarbij coaches opgeleid worden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Daarnaast biedt ze een specialisatieprogramma aan in teamcoaching. En professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches en consultants.  Voorheen was Leen actief in een aantal internationale bedrijven in Learning & Development en in de informaticasector. Zelf heeft Leen als coach een zeer brede achtergrond: Performance Coaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, Alan Seale Transformational coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, … Meer info op www.supervisievoorcoaches.be

Mirjam Koudijzer

Mirjam Koudijzer

Meer dan achttien jaar heeft Mirjam teams aangestuurd in grote ICT bedrijven. Zij kent als geen ander de stress en drukte die daarbij komt kijken. En hoe ga je met die druk om als sterke leider? Coaching is in deze context ontontbeerlijk geworden en Mirjam werd bevestigd in wat zij al wist. Zij is een geboren mensenmens. Wat er ook op tafel komt, ze slaagt erin bij haar klanten complexe problemen te ontrafelen en samen daadkrachtige oplossingen te vinden. Als coach en trainer is ze sterk overtuigd van de sterktes die er al zijn. Door haar nuchterheid stelt ze pertinente vragen en met haar humor relativeert ze vele ‘moetens', oordelen en verwijten’.  Hoe zwaar het thema is, af en toe kan er eens goed gelachen worden.  Zij faciliteert zowel het denkproces als het hartsproces bij de ander. Coaching is voor Mirjam de sterktes in de ander naar boven laten komen zodat die succesvol kan zijn in de nodige veranderingen. Haar ruime ervaring in zowel coaching als training is een garantie voor het succes bij haar coachees en klanten. Coaching is haar passie, communicatie de weg!

Britt Lotens

Britt Lotens

Na haar studies als biochemicus, ging Britt aan de slag in het onderwijs in hartje Antwerpen. Kennis overbrengen, inspireren en motiveren, het leerproces bij anderen activeren zijn haar tweede natuur. Naast het lesgeven was ze vele jaren mentorcoach van (startende) leerkrachten en groeide ze door van campuscoördinator naar adjunct-directeur. In deze uiteenlopende rollen kreeg Britt de smaak van het coachen te pakken. Een bijkomende, diepgaande coachopleiding heeft die ‘goesting’ alleen maar bevestigd en bracht haar tot ICF-gecertificeerde, professionele coach (PCC). Sinds 2017 legt ze als trainer en coach, vanuit de Coachstudio, zich toe op het vergroten van (zelf)kennis en persoonlijk leiderschap.

Als trainer werkt Britt steeds op de aanwezige talenten en stimuleert ze de coachee om het maximale uit zichzelf te halen. Ze brengt anderen graag in beweging, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Met haar arsenaal open vragen en de competentie om te spiegelen op blinde vlekken laat ze je allerlei zaken over jezelf ontdekken. Zo kan je bewuster kiezen voor wat echt bij je past en wat je echt gelukkig maakt.

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 10.06.202419:30 - 21:30

Locatie

The Coaching Loft
Mechelsesteenweg 138

2640 Mortsel
België
Bekijk locatie

Trainers

 • Katrin Van BladelKatrin Van Bladel
 • Dominik DhollanderDominik Dhollander

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 29.08.202419:30 - 21:30

Locatie

Online

Trainers

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël
 • Britt LotensBritt Lotens

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 15.10.202419:30 - 21:30

Locatie

The Coaching Loft
Mechelsesteenweg 138

2640 Mortsel
België
Bekijk locatie

Trainers

 • Katrin Van BladelKatrin Van Bladel
 • Dominik DhollanderDominik Dhollander

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 03.12.202419:30 - 21:30

Locatie

Online

Trainers

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël
 • Mirjam KoudijzerMirjam Koudijzer

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Reflectieve supervisie voor coaches
Startdatum 18/10/2024Duur: 24 uur

Reflectieve supervisie voor coaches

Blijf jezelf als coach ontwikkelen dankzij prof...

Lees meer
Opleiding tot professioneel trainer
Startdatum 09/05/2025Duur: 95 uur

Opleiding tot professioneel trainer

De meest uitgebreide én gecertificeerde train d...

Lees meer
Masterclass Systemic Presence
Startdatum 18/11/2024Duur: 82.5 uur

Masterclass Systemic Presence

Ontdek en ontwikkel je systemisch meesterschap ...

Lees meer
Opleiding tot stresscoach en burn-out coach
Startdatum 03/06/2024Duur: 52.5 uur

Opleiding tot stresscoach en burn-out coach

Gecertificeerde opleiding erkend door ICF, NOBC...

Lees meer