i.s.m.Partner logo 1

Kennismakingsworkshop: Bouw een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid uit

Maak kennis met de begeleiders en het programma van deze nieuwe opleiding

In deze infosessie maak je kennis met het programma, de werkwijze en de begeleiders van de opleiding: 'Bouw een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid uit'. Daarnaast kan je al even proeven van wat je in de opleiding zal leren én kan je al je vragen stellen aan de trainers.

Situering

Gezondheid en welzijn op het werk staan steeds hoger op de agenda van organisaties en terecht! In deze uitdagende tijden (war for talent, economische onzekerheid) worden van medewerkers hoge prestaties verwacht. Om goed te kunnen presteren, is het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten. Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid van de medewerker zelf én de organisatie. Wie een aantrekkelijke werkgever wil zijn, heeft hier aandacht voor en bouwt aan een duurzaam gezondheidsbeleid dat verder gaat dan het wettelijk verplichte welzijnsbeleid.

In deze korte online workshop krijg je heel wat informatie over de opleiding: Bouw een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid uit.  Op die manier kan je inschatten of de training iets voor jou is.

Doelgroep

HR verantwoordelijken, HR partners, preventieadviseurs en iedereen die in een kleine of grote organisatie wil werken aan het ontwikkelen en organiseren van een duurzaam gezondheidsbeleid en dit wil verankeren in de organisatiecultuur.

Programma van de kennismakingsworkshop

  • Je maakt kennis met het programma, de trainers en de werkwijze van de opleiding.
  • Je proeft al even van een stukje uit de training.
  • Er wordt al een tipje van de sluiter gelicht over hoe je aan de slag kan met jouw welzijnsbeleid.
  • Je ontdekt de sterktes van dit programma en waarom deze opleiding zo vernieuwend is.
  • Er is ruimte voor vragen en reflecties.

Trainers

Maggelien Lambrechts

Maggelien Lambrechts

Maggelien is organisatieadviseur en coach bij Kessels & Smit, The Learning Company. Maggelien ondersteunt individuen en organisaties bij het investeren in hun welbevinden, waaronder het verhogen van veerkracht, het zoeken naar een gezonde werk-privé balans en deze te behouden en de balans te vinden tussen de verwachtingen van de organisatie en de verwachtingen en noden van de werknemers. Expertise en ervaring binnen deze thematiek heeft ze vanuit haar HR loopbaan en vanuit haar rol binnen de Kopmangroep van Kessels en Smit en als loopbaanbegeleider.

Peter Beschuyt

Peter Beschuyt

Peter Beschuyt is partner bij Kessels & Smit, The Learning Company. Als coach, adviseur en facilitator, ondersteunt hij organisaties om gezonde plekken te worden waar mensen kunnen floreren. Zijn aanpak kenmerkt zich door een integraal talentgericht perspectief op wat mensen laat floreren in leven en werk, op zoek naar de sweet spot tussen hoge prestaties en optimaal welzijn. Om dat te doen, combineert hij zijn competenties als pedagoog met de inzichten en de praktijk van de klinische psycho-neuro-immunologie. Met andere woorden, verbindt hij het hoofd, de ziel, het lichaam en de context van managers, professionals en sporters die op hun best willen zijn.

Prijs

Gerelateerde opleidingen

Duurzame inzetbaarheid en employabiliteit voor 45+ medewerkers
Startdatum 22/11/2024Duur: 8 uur

Duurzame inzetbaarheid en employabiliteit voor 45+ medewerkers

Met unieke test: test het 45+ work appeal van j...

Lees meer
Advanced career coaching: Future-proof Employability Designer (FED)
Startdatum 02/09/2024Duur: 16 uur

Advanced career coaching: Future-proof Employability Designer (FED)

Advanced career coaching. Het is tijd voor een ...

Lees meer
Adequaat omgaan met stress en burn-out bij medewerkers

Adequaat omgaan met stress en burn-out bij medewerkers

Voldoe aan de wettelijke verplichtingen door le...

Lees meer