Kennismakingsworkshop: Opleiding tot integraal gelukscoach

Ontdek hoe je mensen kan coachen naar meer geluk, welzijn en vitaliteit: zowel privé als op het werk

In deze gratis infosessie maak je kennis met de visie en werkwijze van de ‘Opleiding tot integraal Gelukscoach’. Je krijgt uitleg over het programma en de onderwerpen die aan bod komen in deze 8-daagse opleiding. Ervaar zelf al enkele voorbeelden van werkvormen én achterhaal het belang van een 'Chief Happiness Officer'.

Situering

Veel mensen voelen zich niet gelukkig, zijn eenzaam en leven niet het leven dat ze willen. Er is een groeiende vraag naar coaches die zich richten op welzijn, geluk en persoonlijke groei.

Onze 8-daagse opleiding tot Integraal Gelukscoach is de perfecte keuze voor diegenen die graag anderen willen helpen om hun geluk (privé en op het werk) te verhogen, hun doelen te bereiken en hun leven ten volle te leven. Daarnaast zal je na het volgen van deze opleiding ook in staat zijn organisaties te adviseren over het bevorderen van welzijn op het werk (incl. Chief Happiness Officer).

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor coaches, psychologen, HR professionals, loopbaancoaches, maatschappelijk werkenden, sociaal verpleegkundigen, preventieadviseurs, artsen, kinesisten, fysiotherapeuten, leidinggevenden.

De opleiding veronderstelt geen specifieke kennis van - of ervaring met gelukscoaching. Een minimaal bachelor denkniveau wordt aanbevolen.

Programma van de infosessie

  • Kennismaken met de trainer: Annita Rogier
  • De inhoud en opbouw van de opleiding: het programma en de onderwerpen per blok uitgelicht
  • De werkvormen en het leermateriaal toelichten
  • Annita voorziet voldoende ruimte voor vragen 

Trainer

Annita Rogier

Annita Rogier

Annita Rogier  (1962) is als associated internationaal expert aan HRD Academy verbonden.  Ze is geaccrediteerd als Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie.  Als trainer, coach, assessor en psycholoog zet ze zich al 24 jaar gepassioneerd in voor de ontwikkeling van trainers, HR managers, coaches, consultants en managers.  Ze heeft ruime ervaring zowel in not-for profit als in profit organisaties.  Ze is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, van de Nederlandse Vereniging van personeelsmanagement & organisatieontwikkeling en van het netwerk van loopbaanadviseurs en assessment professionals.  Annita Rogier heeft 24 jaar ervaring met loopbaan/ en outplacementadvisering o.a. bij:  Raadgevend Bureau Claessens, CWI, The Human Capital Group van Deloitte & Touch en Character Concern.  Ze leidde zeer veel loopbaanprofessionals, outplacementadviseurs, re-integratieadviseurs en HR-D professionals op o.a. van Randstad, KPN, CWI, UWV, Bouwfonds, loopbaanadviseurs van diverse Gemeenten, PAC, Ideeënrijk, Transferpunt Zorg, REAX, enz.

Annita is bestuurslid van de Vereniging voor Erkende Stresscoaches en Burn-out coaches (VESB).

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 20.09.202412:00 - 13:00

Locatie

Online

Trainer

  • Annita RogierAnnita Rogier

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 08.11.202412:00 - 13:00

Locatie

Online

Trainer

  • Annita RogierAnnita Rogier

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Inspirerend coachen: Basis
Startdatum 05/09/2024Duur: 40 uur

Inspirerend coachen: Basis

Vroegere benaming: Opleiding inspirerend coachen

Lees meer
Certified Coach Program: Fundamentals
Startdatum 19/09/2024Duur: 77.5 uur

Certified Coach Program: Fundamentals

Become the best version of yourself as (busines...

Lees meer
Opleiding tot stresscoach en burn-out coach
Startdatum 03/06/2024Duur: 52.5 uur

Opleiding tot stresscoach en burn-out coach

Gecertificeerde opleiding erkend door ICF, NOBC...

Lees meer