Kennismakingsworkshop: Opleiding tot stresscoach en burn-out coach

Maak kennis met de trainer, de visie, het programma en de werkwijze van deze opleiding

In deze gratis infosessie maak je kennis met de visie en werkwijze van de ‘Opleiding tot Stress- en burn-outcoach’. Je krijgt uitleg over het programma en de onderwerpen die aan bod komen in deze 7-daagse opleiding.

Situering

De Opleiding tot stresscoach en burn-out coach is een zeer complete, evidence based en praktijkgerichte opleiding waarin we aandacht hebben voor oa volgende aspecten van stress en BO: het fysieke, het emotionele, het cognitieve, de zingeving, het relationele, het gedragsmatige en het maatschappelijke. We coachen niet alleen op processen in de coachee, maar leren ook hoe je stressbronnen in organisaties aanpakt.

De opleiding is VESB erkend (Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches NL en BE) en is goed voor 42 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) .

De opleiding is zowel online als offline te volgen. In beide trainingsvormen wordt veel geoefend en krijg je persoonlijke feedback.

Doelgroep

Je bent coach, psycholoog, arts, preventieadviseur, vertrouwenspersoon, HR-verantwoordelijke, manager, trainer, kinesist, adviseur of een andere professional in een vergelijkbare rol. Je bent er klaar voor om coachees, medewerkers, teams en organisaties te begeleiden naar duurzame veerkracht en minder stress. 

Programma van de infosessie

  • Kennismaken met de trainer: Annita Rogier
  • De inhoud en opbouw van de opleiding: het programma en de onderwerpen per blok uitgelicht
  • De manier van trainen: didactische werkvormen en aanpak, zowel online als offline
  • Het zeer complete leermateriaal: de 2 handboeken, de multidisciplinaire app, de toolbox, de elektronische leeromgeving, de bijkomende achtergrondartikelen, ...
  • Het eindwerk en het certificatieproces
  • Vragen en afronding

Trainer

Annita Rogier

Annita Rogier

Annita Rogier  (1962) is als associated internationaal expert aan HRD Academy verbonden.  Ze is geaccrediteerd als Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie.  Als trainer, coach, assessor en psycholoog zet ze zich al 24 jaar gepassioneerd in voor de ontwikkeling van trainers, HR managers, coaches, consultants en managers.  Ze heeft ruime ervaring zowel in not-for profit als in profit organisaties.  Ze is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen, van de Nederlandse Vereniging van personeelsmanagement & organisatieontwikkeling en van het netwerk van loopbaanadviseurs en assessment professionals.  Annita Rogier heeft 24 jaar ervaring met loopbaan/ en outplacementadvisering o.a. bij:  Raadgevend Bureau Claessens, CWI, The Human Capital Group van Deloitte & Touch en Character Concern.  Ze leidde zeer veel loopbaanprofessionals, outplacementadviseurs, re-integratieadviseurs en HR-D professionals op o.a. van Randstad, KPN, CWI, UWV, Bouwfonds, loopbaanadviseurs van diverse Gemeenten, PAC, Ideeënrijk, Transferpunt Zorg, REAX, enz.

Annita is bestuurslid van de Vereniging voor Erkende Stresscoaches en Burn-out coaches (VESB).

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 20.09.202319:30 - 20:30

Locatie

Online

Trainer

  • Annita RogierAnnita Rogier

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 04/09/2023Duur: 40 uur

Opleiding inspirerend coachen

Al meer dan 10 jaar vormt deze basistraining to...

Lees meer
Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 09/10/2023Duur: 24 uur

Opleiding tot intervisiecoach

Intervisie is een manier om te leren van elkaar...

Lees meer
Kennismakingsworkshop: Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 20/06/2023Duur: 1.5 uur

Kennismakingsworkshop: Opleiding inspirerend coachen

Maak kennis met het programma, de werkwijze en ...

Lees meer
Vakopleiding tot extern organisatiecoach
Startdatum 14/09/2023Duur: 99 uur

Vakopleiding tot extern organisatiecoach

Als externe organisatiecoach bijdragen tot orga...

Lees meer