i.s.m.Partner logo 1

Kennismakingsworkshop: Opleiding Persoonlijk leiderschap

Maak kennis met het programma, de werkwijze en de begeleiders

In de infosessie ontdek je de verschillende dimensies van Persoonlijk Leiderschap. Je maakt kennis met het programma en met de manier van werken zodat je kan inschatten of deze opleiding aansluit bij wat je zoekt.

Situering

De eerste relatie in je leven is die met jezelf. In de opleiding Persoonlijk Leiderschap word jij je bewust van je energie, je innerlijke kracht en de gedachten die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn. Je leert leiding nemen over je eigen leven en wordt zo niet alleen een beter mens, maar ook een betere, authentiekere leider.

Persoonlijk Leiderschap zit in de lift : hoe meer organisatiestructuren afvlakken, hoe onzekerder de toekomst is, hoe groter de vraag naar mensen die op een open, authentieke manier zichzelf - en zo ook anderen - kunnen sturen.

“In het oog van de storm kunnen blijven staan en impact hebben, zonder zichzelf te verliezen - dat zijn de leiders van morgen”

In de infosessie ontdek je de verschillende dimensies van Persoonlijk Leiderschap.  We laten je kennismaken met de doelstellingen, het programma, de werkwijze en de begeleiders zodat je kan inschatten of deze opleiding aansluit bij wat jij zoekt.

Doelgroep

  • voor iedereen die begrijpt dat de eerste relatie die met jezelf is en dat je pas leiding kan geven aan anderen, als je jezelf kent en kan sturen
  • voor iedereen die bewust en pro-actief in het leven wil staan
  • voor iedereen die wil handelen vanuit stilstaan en reflecteren
  • voor iedereen die voeding en inspiratie belangrijk vindt om wakker in het leven te staan
  • voor leidinggevenden, managers, zelfstandigen, vrije beroepen en iedereen die bewuster en proactiever in het leven/werk wil staan
  • en uiteraard voor iedereen die benieuwd is naar de opleiding Persoonlijk leiderschap

Programma

  • Je maakt kennis met het programma van de opleiding Persoonlijk leiderschap
  • Je ontdekt de verschillende dimensies binnen Persoonlijk leiderschap 
  • Je maakt kennis met de begeleiders en hun manier van werken
  • Je krijgt ruimte voor vragen

Trainers

Micky Masset

Micky Masset

'There’s a crack in everything, that’s where the light comes in.' Je kan zeggen dat ik daarin gepassioneerd ben – in de wonden van mensen, organisaties en teams. En in hoe die onbewuste drijfveren, keuzes en verstrengelingen met zich meebrengen. Door er licht op te laten schijnen komt er ademruimte, bewustzijn, (opnieuw) plaats voor groei en ontwikkeling. Dat bevrijdingsproces brengt inzichten die ik help te plaatsen en integreren in persoonlijke processen en organisatieprocessen. 

Werken met het on(der)bewuste is mijn specialiteit. Dat doe ik vooral met individuen en kleine groepen. Ik geloof dat elke persoon een andere sleutel nodig heeft om tot de essentie te komen. Door mijn holistische aanpak weet ik zowel de bewuste als onbewuste delen van de geest te raken en te transformeren met wat zich aandient in het moment. Daarnaast help ik mensen nieuwe inzichten op een haalbare en bruikbare manier te integreren in hun dagelijkse werk en leven.

Celeste Neelen

Celeste Neelen

Vrijheid, verbinding en creativiteit zijn drijvende krachten zowel in mijn werk met mensen als voor mezelf. De delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingevend en down to earth blijf ik daarin onderzoeken. Wat me inspireert zijn mensen en teams die het beste van zichzelf geven en daarvoor risico’s durven te nemen. Graag ondersteun ik dit proces door veiligheid en uitdaging te bieden en alles wat nodig is om te leren en te groeien.  Binnen Quinx richt ik me vooral op de open programma’s en retraites, waar mensen vanuit eigen commitment deelnemen.Ik woon deels in Griekenland. Hier geef ik leiding aan retraitecentrum Artisa, wat ik in 2012 heb opgezet.  Ik volgde onder andere deze opleidingen: Msc Arbeids en Organisatiepsychologie, Docente Dans-expressie, theaterschool A’dam, Energy Training bij Michael Barnett, Roy Hart stemtraining, Instituut voor toegepaste integrale psychologie, Coaching onder leiding van Jaap Voigt, Spiral Dynamics, Meditatie-beoefening en yoga, Korte en langlopende workshops op het gebied van Lichaamswerk, Energiewerk, Bio-energetica, Karakterstrukturen, Creativiteit, Schilderen.

Yannick Lierman

Yannick Lierman

Yannick Lierman studeerde af als gestalttherapeute (scriptie : Intimiteit in de therapeutische relatie) en heeft zich verder gespecialiseerd in groepsdynamica, body-processing, mediation en trauma werk.  Ze is partner in Quinx, een internationaal consultancy bureau, dat als missie heeft om mensen, groepen en organisaties naar een dieper niveau van vrijheid, verbinding en zingeving te brengen. Haar passie is om mensen meer in contact te brengen met wie ze echt zijn, met hun eigen energetisch potentieel en van daaruit in authentieke verbinding te gaan met de mensen om hen heen. 

Prijs

Gerelateerde opleidingen

Leidinggeven, coachen of trainen met de kracht van emoties
Startdatum 01/10/2024Duur: 36 uur

Leidinggeven, coachen of trainen met de kracht van emoties

Krijg grip op je emoties en haal het beste uit ...

Lees meer
Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals
Startdatum 03/10/2024Duur: 25 uur

Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals

Leer de principes van Verbindende Communicatie ...

Lees meer
Vrouw en impact
Startdatum 28/11/2024Duur: 18.5 uur

Vrouw en impact

Ontwikkel als vrouw meer impact en leiderschap ...

Lees meer
Coaching to outperform - Coach je medewerkers naar betere performance
Startdatum 13/09/2024Duur: 32 uur

Coaching to outperform - Coach je medewerkers naar betere performance

Als leidinggevende coachtechnieken inzetten zod...

Lees meer