i.s.m.Partner logo 1

Kennismakingsworkshop: Wicked Skills Lab®

Maak kennis met de opleiding: Wicked Skills Lab®: mindset en competenties voor de professional van de 21ste eeuw

In deze kennismakingsworkshop leer je de 10-daagse opleiding: 'Wicked Skills Lab®: mindset en competenties voor de professional van de 21ste eeuw kennen'. Je maakt kennis met het programma en de begeleider Rudy Vandamme én je proeft van een stukje training tijdens de workshop.

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in de opleiding: Wicked Skills Lab®: mindset en competenties voor de professional van de 21ste eeuw.  De opleiding zelf is bedoeld voor: trainers, coaches, consultants, HR professionals en leidinggevenden.

Wat leer je in deze kennismakingsworkshop?

 • Inzicht in het profiel van de hedendaagse ‘wicked’ professionals van de 21ste eeuw.
 • Het kader van hedendaagse uitdagingen en de rol van de professional in de ontwikkeling van organisaties en samenleving.
 • Een overzicht van de tien wicked skills uit de opleiding Wicked Skills
 • Voorbeelden van leerbehoeften en toepassingen bij deelnemers.
 • Voorbeelden van in company toepassingen van dit aanbod.
 • Korte uitleg over de aanpak van de training.
 • Het onderscheidend kenmerk van deze training ten opzichte van andere opleidingen.

Programma van deze workshop

 • In deze online kennismakingsessie (zoom) starten we met een korte kennismaking. Is de groep groter dan 12 dan wordt er met de chat gewerkt. Ook in deze online bijeenkomst scheppen we een aangename dialoog en ontmoeting.
 • Vervolgens legt Rudy Vandamme het kader uit rond de professionele identiteit in een hedendaagse context van complexiteit, onzekerheid en veranderingen. Daar het Wicked Skills Lab bedoeld is om professionals te wapenen met mindset en competenties, wordt uitgelegd wat dit betekent voor elke deelnemer en met uitbreiding voor elke medewerker in een organisatie.
 • Vervolgens wordt de aanpak en de inhoud van de training uitgelegd. Er wordt ingegaan op de tien wicked skills en wat deze betekenen voor uitdagingen op vlak van persoonlijke ontwikkeling, competenties en mindset. Bovendien worden toepassingen verteld voor projectmanagers, leidinggevenden en HR medewerkers.
 • Na deze presentatie wordt samen met de deelnemers gedialogiseerd over het belang van dit profiel en de uitdagingen die eenieder ervaart in de eigen praktijk. Er is uiteraard ruimte voor vragen en advies.  

Trainer

Rudy Vandamme

Rudy Vandamme

Rudy Vandamme (1958) is doctor in de psychologie en senior trainer en docent. In zijn trainingen beroept hij zich op dertig jaar ervaring met individuele coaching, teamontwikkeling en organisatieverandering. Op basis van zijn studies psychologie, filosofie, antropologie, NLP en bemiddeling formuleert hij methodieken die professionals kunnen inzetten om ontwikkeling vorm te geven. Hij is de oprichter van het Deep Evolvement Instituut. Rudy schreef meer dan 15 boeken, waaronder longsellers: 'Handboek Ontwikkelingsgericht Coachen voor individuen', 'Handboek Ontwikkelingsgericht coachen van teams', 'Handboek Coachend Leiderschap' en 'Zinzoekers'. Rudy heeft een talent om actuele wetenschappelijke inzichten te verbinden met concrete methodiek.

Prijs

Gerelateerde opleidingen

Opleiding Persoonlijk Leiderschap
Startdatum 03/10/2024Duur: 58.5 uur

Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Een goede zelfsturing is de basis van alles

Lees meer
Breng balans in je leiderschap door meer body awareness
Startdatum 14/11/2024Duur: 19.5 uur

Breng balans in je leiderschap door meer body awareness

Leidinggeven begint en eindigt met je eigen lic...

Lees meer
Masterclass Teamcoaching
Startdatum 16/09/2024Duur: 56 uur

Masterclass Teamcoaching

Bouw als teamcoach aan een uitmuntend en high p...

Lees meer
Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals
Startdatum 03/10/2024Duur: 25 uur

Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals

Leer de principes van Verbindende Communicatie ...

Lees meer