Kennismakingsworkshop: Paardencoaching voor leiders

Maak kennis met de leiderschapsformule, het programma en de aanpak van deze leiderschapstraining

In deze gratis workshop maak je kennis met het programma, de doelstellingen en de werkwijze van de leiderschapstraining 'Paardencoaching voor leiders' met Nadja Talpaert en Annemieken Van Reepingen. Daarnaast mag je je ook aan een fijne kennismaking verwachten met de mens achter de trainers en hun visie op enkele vernieuwende ontwikkelingsmethodieken voor professionals.

Doelgroep

Leidinggevenden, HR professionals, managers en iedereen die zijn persoonlijk leiderschap wil ontwikkelen en interesse heeft in de opleiding: Paardencoaching voor leiders.

Programma van de kennismakingsworkshop

Nadja Talpaert en Annemieken Van Reepingen geven je hun leiderschapsformule mee en gaan in op elk onderdeel van deze formule. Met ervaringen en voorbeelden uit hun trainingen en workshops wordt dit een levendig en inspirerend verhaal.

De trainingsdagen van de opleiding zelf zijn ervaringsgericht, je gaat aan het werk met de coaching paarden. In dit kennismakingsseminar wordt uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat en wat je kan verwachten.  Je moet dus zelf in geen paard voorzien achter je computer ;-).

Je krijgt ruimschoots de kans om als deelnemer concrete vragen te stellen en ook te reflecteren op je eigen opleidingsbehoeften en ontwikkelverlangens.  Deze online bijeenkomst wordt opgevat als een webinar. Verwacht je aan inspiraties, ideeën, een fijne kennismaking met de trainers en de opleiding: 'Paardencoaching voor leiders'.

Ter informatie vind je hieronder de doelstellingen van de tweedaagse training 'Paardencoaching voor leiders' waarover je dus uitleg krijgt tijdens het webinar:

  • Je leert dankzij de paarden op een krachtige manier leidinggeven, wat in jouw organisatie zal leiden tot enthousiaste en gemotiveerde teamleden.
  • Je ontwikkelt jouw persoonlijk en authentiek leiderschap door de interactie met de paarden en de duiding door de collega deelnemers en de trainers.
  • Je ontdekt wat er al werkt in jouw leiderschapsstijl en waar het hapert, aan de hand van de spiegel die de paarden jou aanreiken.
  • Je gaat individueel aan de slag met jouw leiderschapsuitdagingen zodat je impact als leider groeit.
  • Je leert je energie optimaal balanceren zodat je komt tot een duurzaam leiderschap.

Trainers

Nadja Talpaert

Nadja Talpaert

Nadja Talpaert is een master ICF-gecertifieerde coach (MCC) en NLP en Transformational Presence Coach (TPLC) met bijna 20 jaar ervaring in executive - en leadership coaching.  Nadja’s persoonlijke carrièrepad leidde haar zowel in business als HR doorheen diverse sectoren.  Sinds de oprichting van Notice the Difference! in 2011 trekt zij resoluut de kaart van leiderschapsontwikkeling, hoofdzakelijk via individuele - en team coaching en IntervisieCoaching, al dan niet met de hulp van paarden. Omdat paarden als geen ander je onmiddellijk en eerlijk uitnodigen om in leiderschap te stappen.  Nadja schreef samen met Annemieken Van Reepingen het boek ‘Komt een paard in de boardroom’, uitgegeven bij Lannoo Campus in 2020.

Annemieken Van Reepingen

Annemieken Van Reepingen

Annemieken Van Reepingen leeft vanuit een passie voor mensen en paarden. Ze is arts en psychologe en heeft meer dan 30 jaar ervaring in therapie en coaching, in diverse settings in de gezondheidszorg en de bedrijfswereld. Vanuit haar twee passies volgde ze meerdere opleidingen in binnen- en buitenland om paarden in te zetten voor het welzijn van mensen. Sinds de oprichting van Kivik in 2009 heeft ze deze krachtige mix ingezet in de behandeling en preventie van burn out, teambuilding en last but not least leiderschapscoaching. Annemieken is een wereldwijd erkende autoriteit op vlak van paardencoaching en ze is auteur van 3 boeken : 'Jouw Paardenkracht', 'Komt een paard in de Boardroom' en '7 Tips voor Burnout klachten en paardencoaching'. Ze leidde tal van coaches op.

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

  • 07.06.202308:00 - 10:00

Locatie

Online

Trainers

  • Nadja TalpaertNadja Talpaert
  • Annemieken Van ReepingenAnnemieken Van Reepingen

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Omgaan met stress

Omgaan met stress

Krijg individueel advies over hoe jij gezond ka...

Lees meer
Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals
Startdatum 28/09/2023Duur: 25 uur

Verbindende communicatie voor leidinggevenden en HR professionals

Leer de principes van Verbindende Communicatie ...

Lees meer
Stilte en leiderschap 1

Stilte en leiderschap 1

Leer stilte methodisch en begeleid gebruiken om...

Lees meer