Kennismakingsworkshop: Ontwikkelingsgericht werken met Rudy Vandamme

Maak kennis met de opleidingen: De corporate activist - Faciliteren van ontwikkelcirkels - Het Vorkmodel - Wicked Skills Lab

In dit gratis webinar maak je kennis met het programma, de doelstellingen en de werkwijze van de 4 HRDA opleidingen van Rudy Vandamme. Daarnaast mag je je ook aan een fijne kennismaking verwachten met Rudy en zijn visie op enkele vernieuwende ontwikkelingsmethodieken voor professionals.

Doelgroep

Trainers, coaches, consultants, HR professionals, managers, leidinggevenden en iedereen die interesse heeft in de trainingen die Rudy Vandamme bij HRD Academy verzorgt.

Doelstellingen

 • Je maakt kennis met de 4 HRDA opleidingen met Rudy Vandamme: Wicked Skills Lab, Vorkmodel, Ontwikkelcirkel en Corporate Activist.
 • Je leert het competentieprofiel van de 21 ste-eeuwse professional kennen.
 • Je maakt kennis met de achterliggende Deep Evolvement theorie.
 • Je krijgt zicht op enkele typische uitdagingen van hedendaagse coaches, leidinggevenden, veranderaars en professionals.
 • Je gaat in dialoog met Rudy over je eigen opleidingsbehoeften en ontwikkelverlangens.
 • Je maakt kennis met het cross-over trainersprofiel van de Vandamme trainingen bij HRDA.

Programma van het webinar

Rudy Vandamme organiseert bij HRD Academy vier trainingen die elk hun eigen doelstelling hebben. De samenhang bestaat in het feit dat in alle vier trainingen methodiek centraal staat om meer ontwikkelingsgericht te leren werken met jezelf, anderen en systemen.  Als je als professional meer ontwikkelingsgericht en coachend wil werken, dan is methodiek een welgekome handigheid. Achtereenvolgens wordt de kern uitgelegd van de vier trainingen:

Je krijgt ruimschoots de kans om als deelnemer concrete vragen te stellen en ook te reflecteren op je eigen opleidingsbehoeften en ontwikkelverlangens.  Deze online bijeenkomst wordt opgevat als een webinar. Verwacht je aan inspiraties, ideeën en een fijne kennismaking.

Trainer

Rudy Vandamme

Rudy Vandamme

Rudy Vandamme (1958) is doctor in de psychologie en senior trainer en docent. In zijn trainingen beroept hij zich op dertig jaar ervaring als psychotherapeut en coach én twintig jaar ervaring als trainer van de coachopleiding ontwikkelingsgericht coachen aan het Ontwikkelingsinstituut.  Op basis van zijn studies psychologie, filosofie, antropologie, NLP en bemiddeling formuleert hij methodieken die professionals kunnen inzetten om ontwikkeling vorm te geven. Hij is de bedenker van de Deep Evolvement benadering en methoden. Rudy schreef meer dan 15 boeken, waaronder longsellers: 'Handboek Ontwikkelingsgericht Coachen voor individuen', 'Handboek Ontwikkelingsgericht coachen van teams', 'Handboek Coachend Leiderschap' en 'Zinzoekers'. Rudy heeft een talent om actuele wetenschappelijke inzichten te verbinden met concrete methodiek.

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 08.12.202119:00 - 21:00

Locatie

Online

Trainer

 • Rudy VandammeRudy Vandamme

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 11.01.202215:00 - 17:00

Locatie

Online

Trainer

 • Rudy VandammeRudy Vandamme

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 19.05.202211:00 - 13:00

Locatie

Online

Trainer

 • Rudy VandammeRudy Vandamme

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 13/12/2021

Opleiding inspirerend coachen

Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 25/01/2022

Opleiding tot intervisiecoach