Certified Coach Program: Gratis infoavond

Maak kennis met het programma, de werkwijze en de trainers van de ICF gecertificeerde coachopleiding

Op de infoavond maak je kennis met het programma, de werkvormen en de begeleiders van de opleiding: Certified Coach Program en van de 3 onderliggende modules: Fundamentals, Advanced en Certification. Je krijgt informatie over hoe je het ICF certificaat: Professional Certified Coach (PCC) kan behalen. Op de infoavond kan je ook al even een paar coachvaardigheden inoefenen.

Doelgroep

Coaches (in spe), HR professionals, consultants, opleiders en leidinggevenden die hun coachende stijl willen ontwikkelen.  En iedereen die interesse heeft in het traject: Certified Coach Program: Fundamentals, Advanced & Certification of 1 van de onderliggende 3 modules.

Programma van de infoavond

 • In de info sessie maak je kennis met de trainer(s) van de opleiding.
 • Je ontdekt er waarom het programma is opgebouwd zoals het is opgebouwd en wat de specifieke sterktes zijn van dit programma.
 • Je leert er andere deelnemers kennen en je kan ongeremd je vragen stellen.
 • De begeleiders vertellen je waarom ze zelf gepassioneerd zijn geraakt door coaching en wat coaching volgens hen wel/niet is.
 • Je komt het belang van internationale certificatie bij de International Coach Federation te weten.
 • Je ontvangt er het boek ‘I want a coach’ van co-auteur Leen Lambrechts als geschenk.
 • De trainers verwelkomen je graag zodat je kan ervaren wie ze zijn en wat ze voor jou zouden kunnen betekenen.

Op de infoavond krijg je uitleg over het ICF gecertificeerde traject: Certified Coach Program.  Je kan dit traject per module volgen of in een gecombineerde opleiding die de 3 modules integreert:

Trainers

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël

Leen Lambrechts-Noël is pionier in het coachingsvak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde. In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding ‘Certified Personal Coach’ op de Belgische en Nederlandse markt. In 2005 startte ze The Coaching Square (TCS). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2006. Anno 2020 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC. Als supervisor heeft ze 10 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun MCC certificaat.  In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisatie Supervisie aan de Ashridge University.  Begin 2020 maakte Leen een doorstart onder de eigen naam ‘Coaching 4 coaches’ en biedt ze een volwaardig Certified Coach Training Program aan , waarbij coaches opgeleid worden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Daarnaast biedt ze een specialisatieprogramma aan in teamcoaching. En professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches en consultants.  Voorheen was Leen actief in een aantal internationale bedrijven in Learning & Development en in de informaticasector. Zelf heeft Leen als coach een zeer brede achtergrond: Performance Coaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, Alan Seale Transformational coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, … Meer info op www.supervisievoorcoaches.be

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 09.07.202019:30 - 21:30

Locatie

Online infosessie
via Zoom

Trainers

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Data

 • 12.08.202019:30 - 21:30

Locatie

Online infosessie
via Zoom

Trainers

 • Leen Lambrechts-NoëlLeen Lambrechts-Noël

Prijs

Gratis

Inschrijven

Gerelateerde opleidingen

Opleiding inspirerend coachen
Startdatum 03/09/2020

Opleiding inspirerend coachen

Opleiding tot intervisiecoach
Startdatum 01/03/2021

Opleiding tot intervisiecoach