Sabine Corluy, HR manager, PSA Antwerp
Over Adviseren over leren en ontwikkelen: De opleiding heeft me geleerd om duidelijk en kordaat te zijn als adviseur ('neen, opleiding is niet altijd een antwoord op het probleem' is ook een advies). Connectie, betrokkenheid, en transparantie zijn, naast kennis/tools & mindset, belangrijk voor een goede adviseur.
Peter Boon, HR manager, Mediahuis NV
Over de training Ontwikkelingsgerichte loopbaangesprekken voeren. De trainer is duidelijk een expert in het vakgebied. Zij speelt goed in op concrete situaties en blijft niet steken in theorieën.
An Martens, Hoofd Onderwijs- en studentenbeleid, Karel de Grote Hogeschool
Over de training Coachen met Theory U. Wat een ervaring! Heel intens, bijzonder verrijkend! Een manier om dichter bij jezelf en anderen te komen. Een 'snelle' weg om anders te gaan kijken, luisteren en leren!
Johnny Weustenraed, communicatiecoach, C-time
Annita, ik wou je nog eens even een ‘dank je wel’-mailtje sturen n.a.v. de zeer leerrijke opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Op nog geen jaar tijd heb ik een mooie praktijk aan huis kunnen opbouwen en ben ik vaste S&B.0.-coach in vier bedrijven. Momenteel heb ik een 25 –tal cliënten in begeleiding. Waarvan meer dan de helft een fantastische voorgang maakt op zelfs relatief korte tijd. Ik heb heel veel uit je opleiding kunnen halen om hen op weg te zetten. Dus: dank je wel voor de leerrijke/heerlijke cursus!
Tom Debaere, coach en HR-consultant
Over de opleiding Modelleren van de excellentie van je coachee of medewerker. Omwille van de boeiende, bruikbare tips die ik van Jan Ardui meekreeg tijdens de opleiding 'geven van reflectieve feedback' schreef ik mij in om mij verder te verdiepen in de expertise van Jan. Ik moet zeggen dat deze opleiding mij niet alleen als coach maar ook als mens heel wat heeft bijgebracht... en dit dankzij de expertise, begeleiding en coaching van de collega's en Jan. Ik heb geleerd mijn eigen excellentie beter in te zetten als coach en ga bij mijn coachees systematisch op zoek naar hun 'excellenties' zodat zij die beter kunnen benutten. Bedankt Jan en collega's voor de tips en de bruikbare adviezen.
Greet Meskens, levens- en loopbaancoach
Over de opleiding Modelleren van de excellentie van je coachee of medewerker. Kunnen belichten waar en op welke manier mensen excellent zijn, ontdekken waar hun talenten liggen, zijn sleutelelementen in een coachingstraject. In deze cursus leer je hoe je samen met jouw coachee dit proces op een dieper niveau aanpakt. Jan Ardui is een trainer die duidelijk een passie heeft. Een cursus die lang nazindert en een concrete vaardigheid meegeeft die tot soms verrassende resultaten leidt.
Peter Engelborghs, coach en trainer, D-na
Over de opleiding Modelleren van de excellentie van je coachee of medewerker. Als organisatiecoach werk ik dagdagelijks met mensen, groepen en organisaties rond hun moeilijkheden en uitdagingen. De opleiding van Jan Ardui heeft me hierin een duidelijke methodiek en ook een verrijkende visie gebracht in het werken rond ontwikkeling. Zowel de inhoud als de aanpak van de opleiding geeft me handvaten in het coachen van mensen. Door de opleiding lukt het me veel beter om mensen in te schatten, dit met hen te delen en zo ontwikkeling te creëren. Deze opleiding kan de oplossing bieden in veel vraagstukken: het leert mensen om de dieptestructuur van iets te ontdekken en zo meer gefocused met de zaken bezig te zijn die er echt toe doen.
Kim Radzio, zaakvoerder Farfalla
Een kwalitatieve opleiding vinden is niet altijd evident. Soms kom je al eens van een kale reis terug. Dat kan ik dan echt jammer vinden van tijd en geld. Iedere opleidingsdag van Annita Rogier in de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach was altijd heel leerrijk! De trainer heeft een schatkist aan kennis en ervaring die ze graag deelt. De trainer gaf de lessen altijd op een heel leuke en creatieve manier. Ze behoudt een mooi evenwicht tussen de nodige leiding te behouden over de lessen en het creëren van een aangename sfeer. Het was echt altijd uitkijken naar de cursus. Een investering die de moeite loonde! En daarom oprecht dank je wel!
deelnemer Modelleren van de excellentie van je coachee of medewerker najaar 2016
Deze opleiding is onontbeerlijk voor eenieder die professioneel als coach aan de slag is. Zelfs ervaren coaches zullen ervaren dat zij na een deelname aan deze opleiding, hun vertrouwde interventies op een verruimde, diepgaandere wijze inzetten. Jan is een schitterend facilitator en brengt dit op meesterlijke wijze. Onder zijn begeleiding het “geleerde” dadelijk in “praktijk” omzetten is een unieke leerervaring. Boeiend, inspirerend en tegelijk zeer bruikbaar!!
Deelnemer Stilte en leiderschap voorjaar 2016
Eén van de beste opleidingen omtrent persoonlijke ontwikkeling die ik al gevolgd. Strakke structuur, helder kader en een duidelijk doel maakten dat ik steeds verlangde naar meer van dat. Zelfs al betekent dit dat je als persoon jezelf ongelooflijk aan het stretchen bent. Met plezier gedaan en deugddoend. Ik zal ongetwijfeld de aangereikte kennis in praktijk gebruiken zowel professioneel als privé. Ik kijk nu al uit naar de vervolgsessie.
Judith Verhaar, coach
Over de opleiding Krachtgericht coachen: flow in werken en leren. In één woord : super ! De opleiding en methode was voor mij een nieuwe wereld die openging. Ik heb enorm veel bijgeleerd en genoten, voel me geïnspireerd en dankbaar voor wat ik hier meemaakte. Smaakt naar meer !
Geert Brandt, partner, Covista
Coachen en leidinggeven met Theory U is een schitterende training, een absolute aanrader!
Wendy Swaegers, teamleader
De opleiding Coachen en leidinggeven met Theory U was een absoluut fijne ervaring. Door de persoonlijke aanpak voel je aan den lijve wat het met je doet, waardoor je nog meer gemotiveerd bent om het te blijven toepassen.
Katrien Loos, Recruitment Partner, Attentia
De opleiding Begeleiden van rollenspelen was het duwtje dat ik nodig had om effectief aan de slag te gaan met rollenspelen als trainer. Heel open sfeer die het leren aanmoedigt en je zin doet krijgen om ermee aan de slag te gaan!
Marina Coveliers, Learning & Development -Centralized trainings, IKEA Belgium
Ik heb na de opleiding tot intervisiecoach een visie over intervisie en een waaier aan mogelijkheden om enthousiast aan de slag te gaan!
Martine Van Driessche, Director Communication, Allnex
Ik ben uiterst tevreden over de training Intern of extern verkopen van een training. Het is een zeer praktische training die zich in de eerste maand na de training al letterlijk terugbetaald heeft doordat ik dankzij de opleiding een paar nieuwe klanten heb! De trainer is inspirerend, ervaren en speels. We kregen heel veel handige en toepasbare tips en tricks. Leercentrum Het Klooster is een top trainingslocatie. Ik vond het er lekker warm in een mooie en inspirerende omgeving met superlekker en verrassend eten!
Tine Verweire, Human Resources Director, Accor Hotels Belgium
De Opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud is heel verrijkend! Ze geeft nieuwe inzichten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.
Elke Walckiers, HR Business Partner, Robert Bosch NV
De opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud is heel overzichtelijk, vol met praktische en realistische tips.
Roel Broeckhoven, trainer, Telenet
De training Basisvaardigheden voor trainers is eigenlijk geen opleiding maar een echte belevenis die je in staat stelt het gevoel van zowel de trainer als deelnemer te ervaren!
Els Plasmans, stafmedewerker directie, CM Midden-Vlaanderen
Vernieuwende presentatietechnieken - boeiend presenteren is een leuke en interessante training die me opnieuw een stapje dichterbij brengt om presentaties (lees: het verhaal) effectief en boeiend te brengen.
Inge Carels, HR L&D Officer, Mediahuis
Zeer interessante TEL coaching! Leerrijke tips ontvangen voor specifieke HR projecten die onmiddellijk kunnen toegepast worden in de praktijk!
Caroline Rombaut, HR Business Analyst, Delhaize
Als je denkt dat je alles weet van loopbaanbegeleiding, think again !! Tijdens de Opleiding tot loopbaanprofessional worden je ogen geopend voor de vele aspecten van loopbaanbegeleiding en krijgt de uitspraak van Socrates : “ik weet dat ik niet weet” opnieuw al zijn betekenis. Annita neemt je op een zeer interactieve manier mee doorheen alles wat je moet weten als je als professioneel loopbaanbegeleider van start wilt gaan. Voor mij was het een enorm inspirerende en boeiende ontdekkingsreis. Dank je daarvoor !!
Joost Nys, Training Officer, Vopak Chemical Terminals Belgium
Met veel enthousiasme toont Sandra in de 'Workshop Selfiedeo' aan dat je met beperkt materiaal mooie, professioneel uitziende video's kan maken. In haar training geeft ze praktische en bruikbare tips waarmee je zelf aan de slag kan. Filmpjes en videoboodschappen opnemen en monteren voor training, blended learning en infosessies kunnen we voortaan zelf.
Ilse Segers, Medical Affairs Manager, Grünenthal NV
Jarenlang gaf ik reeds training over inhoudelijke onderwerpen. Maar ik wilde beter worden en vooral zelfzekerder met moeilijkere deelnemers omgaan. Ik koos de Opleiding tot professioneel trainer omdat het complete pakket mij aansprak omdat training geven ook meer is dan een presentatie ontwerpen of enkel omgaan met lastige deelnemers. Om goed training te geven moet je immers over verschillende vaardigheden beschikken. Al snel kwam ik er achter dat ik eigenlijk geen training gaf maar eerder een geanimeerde half interactieve presentatie. Door de verschillende modules heen is mijn kijk en aanpak van trainen veranderd. Zelfs in die mate dat ik uit mijn comfortzone kwam en me zelfs aan soft skill training heb gewaagd. Nu de opleiding achter de rug is durf ik mezelf echt een trainer te noemen.
Eric Van Camp, trainer/coach, Atmilestone BVBA
De training 'Begeleiden van rollenspelen' is een echte aanrader, ook voor de ervaren trainer, om rollenspelen nog beter te kunnen inpassen in je training. Veel expertise en het onzichtbare, zichtbaar maken!
Sofie De Saedeleer, HR manager, MAN Truck & Bus NV
De opleiding tot loopbaanprofessional is zeer leerrijk, zowel voor interne als externe loopbaancoaching, maar zelfs ook in je algemene omgang met mensen!
Bert Bleyen, Recruitment and Training Manager, ORMIT Belgium
De Opleiding tot professioneel trainer heeft me niet alleen geholpen om te groeien op vlak van trainingsvaardigheden, didactiek, trainingsstructuur en werkvormen, maar ook in mijn eigen rol als trainer (en de persoon erachter). De begeleiding en opvolging zorgen ervoor dat je ook de juiste stappen kan zetten gedurende de 10 maanden. Een aanrader deze opleiding!
Sofie Claes, partner, Social Dialogue
De training Begeleiden van rollenspelen is een geweldige opleiding! TOP!
Nicole Van Deuren, financieel directeur, Holding Daneels
De trainer van de Basisvaardigheden voor beginnende trainers weet waarover hij spreekt, nodigt uit tot actieve deelname, geeft ruimte om jezelf te blijven en zorgt voor een veilige sfeer. Echt top!
Guy Riems, consultant, Sogeti Belgium
De stemtraining is in 1 woord: SUPER! Wat ik belangrijk vind is dat ik een aantal aandachtspunten mee kreeg waar ik echt mee aan de slag kan! Een aanrader voor iedereen!
Conny Van Heymbeeck, teamleader, SD Worx
Met de inhoud van de opleiding 'De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken' kan je onmiddellijk aan de slag in de praktijk! Inspirerend om te horen en zien hoe medecursisten met deze zaken omgaan. Bedankt!
An Janssens, Zaakvoerder,Bona Fide
De opleiding tot loopbaanprofessional is echt een leerrijke ervaring geweest!
Mieke Coelst, selectiedeskundige, Provincie Vlaams-Brabant
Annita Rogier is een hartelijke, warme vakexperte die met sprekend enthousiasme de moeilijkste thema's weet aan te pakken en over te brengen. Ik heb superveel geleerd. Hopelijk krijg ik de kans om nog meer trainingen te volgen bij Annita!
Els Demesmaeker, learning & development consultant, Merck NV
Op een zeer condense manier geeft de trainer van de training 'De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken' na oefeningen en theorie een doorleefd inzicht mee over het werken met groepen in organisaties. Deze opleiding is een must voor elke consultant, trainer, HR manager en teamleider!
Katelijne Van den Bossche, Expert bedrijfsondersteuning, Eandis
Bedankt voor de niet alleen leerrijke maar ook gewoon leuke opleiding (De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken). De tijd is gevlogen!
Aileen Dhondt, Bayer
De opleiding 45+ medewerkers, het zilveren goud, draagt bij om mijn eigen referentiekader te verbreden. De opleiding heeft me meer bewust laten worden over mijn eigen loopbaanontwikkeling en dat van mijn medewerkers.
Birgit Depuydt, technisch trainer, HDP
Bedankt voor de interessante tweedaagse Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Ik ga alvast een aantal modellen in mijn lesplannen integreren om zo de opleidingen interactiever te maken.
Chris Lambrechts, Argenta
Wat je in de opleiding inspirerend coachen leert gaat veel verder dan enkel het coachen, het is een manier van omgaan met anderen in eender welke situatie. Zeer verrijkend!
Guy Vereecke, managing partner, Engima International BVBA
De opleiding inspirerend coachen is een fantastische training, direct toepasbaar ... had ik al veel vroeger moeten volgen!
Koen Van Den Breen, Training & Competence Manager, Umicore
De opleiding tot intervisiecoach is een inhoudelijk sterke opleiding die op een enthousiasmerende manier gebracht wordt. Een uitnodiging om intervisie en de verschillende werkvormen actief verder te gaan verkennen!
Vanessa Dutrieue, Talent manager, TVH Group NV
De opleiding tot intervisiecoach wordt gegeven door een enthousiaste trainster die een groep kan begeesteren!
Griet Ramaut, pedagogisch begeleider zorgcoördinatie, stedelijk onderwijs Antwerpen
Voor mij waren de aangeboden referentiekaders in de opleiding tot intervisiecoach nieuw en verrijkend. Ik vond ook de activerende werkvormen een meerwaarde.
William De Plecker, HR director, Securitas
Ik ben ervan overtuigd dat de opleiding Rationeel Emotieve Training (RET): basis erg zal helpen minder stress te hebben, een betere leidinggevende te zijn en een aangenamer mens!
Anna De Geyter, Rijksdienst voor pensioenen
De in company RET training was een zeer aangename en naar praktijk gerichte opleiding met respect voor elk individu. We kregen tal van praktische hulpmiddelen om stress te voorkomen en aan te pakken!
Michel Clerinx, zaakvoerder, MC-Kwadraat
De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken is een boeiende training met een dubbel spoor: enerzijds het opbouwen van eenvoudige maar sterke inzichten en kapstokken; anderzijds past de trainer deze inzichten moeiteloos toe op de werking en de evolutie van de eigen leergroep ter plekke. Waarlijk boeiend. Bedankt!
Sarah Dewitte, psycholoog, OCMW Gent
De training Begeleiden van rollenspelen is zeer praktisch en actief. Een sterk voorbeeld van 'al doende leert men'!
Sarah De Geest, adjunct van de directie, OCMW Gent
De training Begeleiden van rollenspelen is een boeiende en interactieve opleiding!
Else Van Lier, zelfstandig trainer
De training brains@work is verhelderend. De opleiding geeft goede tips om een training interactief te maken.
Lieve Smekens, zaakvoerder, LS Consult
Ik vond de training Brains@work ronduit schitterend. Hier ga ik meer over lezen, mijn interesse is gewekt.
Geert Vanden Daele, Consultant VTO, VDAB
De Rationeel Emotieve Training (RET): basis is een opleiding met een uitstekende en zeer deskundige trainer!
Martine Verheye, trainer, VDAB
De Rationeel Emotieve Training (RET) is een zeer praktische en zeer interessante training!
Deborah Steenackers, trainer Decathlon
Je merkt dat de ervaring en kennis van de trainer diep geworteld zijn en het is erg fijn om van deze bron te mogen proeven. Het is uitdagend, praktisch en smaakt naar meer. Van harte bedankt voor de deskundige opleiding De trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal.
Deelnemer in company voor Decathlon
De opleiding De trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal is een superopleiding. We hadden bij Decathlon wel heel specifieke eisen naar de inhoud toe en de trainer heeft die perfect aangepast aan de behoeftes van de deelnemers.
Maarten Vermote, trainer, Decathlon
De opleiding De trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal is een super-interessante opleiding, ook voor ervaren trainers om zichzelf beter te leren kennen en om zo in de toekomst betere trainers te creëren. Het was enorm leerrijk om over het trainersschap te discussiëren en er diepgaand over na te denken. Bedankt voor de goede voorzet, ik kop de bal wel binnen!
Jan Rens, trainer, Decathlon
De ervaring van de trainer in de opleiding De trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal is een grote sterkte. Hierdoor komt de informatie ook beter over. Dank je wel!
Valeska Crab, senior consultant, clearfinance
Eindelijk een klaar en duidelijk zicht op het verkopen van een opleiding! Hoe het vooral ook makkelijk en aangenaam kan zonder een 'push verkoper' te zijn, maar op een raadgevende manier én met resultaat!
Isabelle Van der Haegen, Functional Line Manager Western European Supporting Markets, Roche NV
De opleiding '45+ medewerkers: het zilveren goud' was zeer interessant en interactief maar toch voldoende onderbouwd door literatuur en theorie. Een aan te raden 'eye opener', zeker voor de werknemer die denkt niet meer gewild te zijn op de arbeidsmarkt als 45+. Het tegendeel is immers waar!
Martine Lammertyn, PDG CCO Affiliate Process and Training manager, Roche NV
Ik dacht dat ik de training '45+ en gewild op de in- en externe arbeidsmarkt' eigenlijk (nog) niet nodig had aangezien ik nog erg gemotiveerd ben in mijn job. Maar ik heb nu ingezien dat ik nog erg veel kan werken aan mijn 'employability' wat uiteraard nog belangrijker wordt naar de toekomst toe!
Bert Jansen, zaakvoerder Omnico BVBA
De opleiding 'de trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal' was een zeer inspirerende dag met een leuke groep en een top trainer.
Ilse Poffé, trainer, TNT Express
Het verkopen van een training is de finishing touch waarmee je het geheel wat je geleerd hebt in de langlopende train de trainer (opleiding tot professioneel trainer) leert verkopen. De tips & trics die je krijgt dragen ertoe bij dat je in staat bent een professionele offerte op te maken.
Sonja Donckers, PMO, Sr Project Manager ICT, Consulting Group S
De training: 'de trainer als persoon: je eigen ontwikkeling centraal' is een zeer interactieve opleiding. Positief ook dat je van collega cursisten veel leert.
Mathieu Verougstraete, Diversity & Talent Manager, ING België
De aanpak van de training 45+ en gewild op de in- en externe arbeidsmarkt vond ik heel goed aansluitend bij wat ik denk dat passend is voor seniors: geen betutteling, maar concreet verantwoordelijkheid pakken over de eigen toekomst. Annita's coachingstijl vond ik prettig en verrijkend.
Martin Persan, preventieadviseur, Oleon NV
De Rationeel Emotieve Training (RET) is een zeer goede training. De trainer staat open voor de deelnemers. Je krijgt veel praktische tips en oefeningen.
Caroline Pollet, kwaliteitsverantwoordelijke Vlaamse Overheid, Agentschap Ondernemen
Ik zou de training kennismanagement aanbevelen voor iedereen die graag kenniswerk verricht en wil gaan begeleiden in zijn organisatie!
Sandra Maes, zaakvoerder, Basalte
De Rationeel Emotieve Training (RET) was een zeer goede training!
Sonja Donckers, Sr Project manager ICT, Consulting Group S
De Basisvaardigheden voor beginnende trainers is zeer diepgaand en geeft veel voedsel voor zelfreflectie!
Freek Van Looveren, diensthoofd Provincie Antwerpen
De in company opleiding Professioneel Adviseren was belangrijk voor ons als team. We vonden een gemeenschappelijke taal in de adviesprojecten die we dagelijks uitvoeren.
Lieve Smekens, zaakvoerder en trainer LSC bvba
Toen ik mijn omgeving vertelde dat ik de opleiding tot professioneel trainer ging volgen, zeiden de meesten dat dat verloren geld was, omdat ik volgens hen alle trainingscompetenties al bezat. Ik gaf inderdaad al jaren training in verschillende vormen, deed dat vanuit mijn buik. Bij mezelf voelde ik echter wel een gemis aan … ja, waaraan eigenlijk? Ik kon er moeilijk de vinger op leggen. Tijdens de opleiding bij HRD Academy werd het me snel duidelijk: ik had een kapstok nodig, waar ik al mijn ervaringen kon aan ophangen. Daar bovenop kreeg ik massa’s tips. De wisselwerking met medecursisten deed me mijn blik verruimen. Kortom, mijn opleidingen vandaag staan werkelijk een niveautje hoger. Deze opleiding heeft me een robuuster trainer gemaakt!
Eric Van Camp, zaakvoerder IQE
Voor elke communicatietrainer en/of coach is de opleiding inspirerend coachen een must (!) omdat deze training snel, concreet en effectief een positieve invloed heeft op je prestaties als trainer en coach! Iedereen zou deze training moeten volgen!
Tessa Lagey, Interim HR Manager, Double D
Of je nu professioneel trainer wil worden of niet, de 12-daagse opleiding tot professioneel trainer is een aanrader voor al wie op professioneel vlak met training en ontwikkeling bezig is. Dankzij het niveau van de trainers en de goede opbouw, verwierf ik in sneltempo een set van inzichten en vaardigheden die ik meteen in allerlei situaties toepas – en niet alleen in een training room. Qua ‘return on investment’ kan ik deze opleiding alleen maar warm aanbevelen!
Inge Peytier, senior manager - advisory, KPMG
Ik was er mij niet van bewust dat er zo'n groot theoretisch kader bestaat om een sterke training in elkaar te steken, los van de inhoud. De training 'ontwerpen van een training' is top!
Lieve Smekens, zaakvoerder, LSC BVBA
Ik had veel verwacht van de opleiding 'ontwerpen van een training' en ik heb het dubbele gekregen!
Johan De Schauwer, HR manager, Europabank NV
De opleiding 'ontwerpen van een training' is een zeer praktische training, hands-on, direct inspelend op de vragen van de deelnemers. Houden zo, perfecte training!
Nele Neirynck, director of revenue management & pricing Belux, Accor
De opleiding Rationeel Emotieve Training (RET) geeft een duidelijk beeld van de oorzaken van stress en hoe je dit kan aanpakken. Door de concrete voorbeelden leer je de vaardigheden onmiddellijk toepassen. Dit geeft vertrouwen om er opnieuw tegenaan te gaan in het 'echte leven'.
Koen van Der Schueren, HR consultant, Arnoko Consult
In de opleiding tot loopbaanprofessional zijn dynamiek en interactie volop aanwezig waardoor je op weg gezet wordt om een professionele loopbaanadviseur te worden. Deze opleiding is een aanrader voor HR addicts!
Ivan Mafranckx, technical trainer/teamleader, Borealis Polymers NV
De basisvaardigheden voor trainers heeft mij een totaal nieuwe kijk gegeven op training geven. Het toepassen van de verschillende werkvormen gaat een uitdaging zijn. Ook is duidelijk geworden dat je niet bang moet zijn om creatief te zijn!
Ilse Segers, medical affairs manager, Grünenthal
Ik ben aangenaam verrast met de opbouw en de aanpak van de training basisvaardigheden voor trainers. Dit was voor mij een heel constructieve training waarmee ik dadelijk aan de slag kan in mijn trainerspraktijk. Ik heb de meerwaarde (transfer!) heel duidelijk ervaren van deze training.
Sonja van Uitert, zaakvoerder/trainer, Balkan Trade BVBA
Na de basisvaardigheden voor trainers kan een startende trainer met gerust hart en een rugzak vol met tools en tips beginnen met het geven van trainingen in zijn/haar vakgebied.
Deauke Robbens, zaakvoerder, Tertre Rouge
De trainer van 'ontwerpen van een training' is internationale top. Ze heeft kennis van zaken. Je krijgt echt goesting om het geleerde onmiddellijk te gaan toepassen!
Dorien Houben, junior trainer, Result Consult BVBA
De basisvaardigheden voor trainers is erg interessant! De trainer is duidelijk een vakexpert want hij kan op alle vragen van cursisten antwoorden en de training aanpassen aan de noden van de groep en het individu. Je krijgt concreet werkvormen aangeleerd die je altijd kan toepassen. Top!
Sofie Van den Bossche, account manager Benelux, OPP België
Ik ben heel tevreden over de training basisvaardigheden voor trainers. Het is een vakbekwame trainer en het opzet en de inhoud van de training helpen je meteen op weg als beginnend trainer.
Dirk Ghysens, career consultant, Skill development centre manager Belux, IBM
De opleiding tot loopbaanprofessional is een echte aanrader voor iedere loopbaanadviseur die als externe of interne (outplacement/inplacement) begeleider werkt; van beginner tot ervaren adviseur. Zowel theorie als praktische oefeningen komen aan bod en laten voldoende ruimte om volledig op je eigen leerpunten in te gaan, in functie van je ervaring. Het cursusmateriaal is goed gestructureerd en uitgewerkt. De cursus wordt op een professionele en aangename manier gebracht door iemand met heel wat ervaring en kennis van de materie. Als je beter wil presteren als loopbaanadviseur, volg dan deze opleiding! Ik kijk alvast uit naar vervolgsessies met intervisie en verdieping van de leerstof. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik de opleiding niet vroeger gevolgd heb!
Els Van Weyenbergh, trainer, AZ Sint-Maarten
Het is me na de Basisvaardigheden voor beginnende trainers duidelijk dat ik nog een hele weg af te leggen heb. De training is namelijk afgelopen en het is raar maar ik heb het gevoel dat het pas kan beginnen nu voor mij als trainer. Mijn 'mindset' over trainer en training geven is zeker veranderd! Zeer boeiend!
Jasmien Van Daele, loopbaanbegeleider postdoctorale onderzoekers, Universiteit Gent
De opleiding tot loopbaanprofessional is een zeer holistische opleiding met aandacht voor heel uiteenlopende aspecten van het loopbaancoachvak. Uitstekend evenwicht tussen theorie en praktijk, zeer interactief en motiverend. Een trainer met toptalent! Drijft op jarenlange ervaring in het vak. Heel stimulerend om van haar te mogen leren!
Katrien T'Jonck, zelfstandig HR counselor
Deze opleiding brengt op een overzichtelijke manier alle stappen en aspecten van loopbaanbegeleiding aan. Het is vooral de uitgesproken expertise en ervaring van de trainer, zowel als lesgeefster als in de lesmaterie, die deze cursus uitermate boeiend en zelfs uniek maakt!
Aline Lenez, trainer AZ Sint-Jan
Deze in company stemtraining is een aanrader voor iedereen!
Ilse Verheyden, freelance HR consultant, VI Personeel & HR Advies
Absoluut goede opleiding, je krijgt een degelijke structuur waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Daarenboven was de diversiteit binnen de groep heel leerrijk en was er een goede dynamiek in de groep dankzij de expertise van de trainer. Deze training is een absolute aanrader!
Elisabeth Coornaert, stafmedewerker zorgkwaliteit, Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Niet gedacht dat ik in deze tweedaagse Rationeel Emotieve Training (RET) zo'n persoonlijke cases zou kunnen gebracht hebben. Annita haalt het beste uit de mensen!
Ilse Poffé, trainer, TNT Express
'Ontwerpen van een training' een schitterende opleiding! Het toepassen van het geleerde in de praktijk laat mij inzien dat je door het stappenplan te gebruiken sneller en concreter een perfecte voorbereiding van een training kan maken.
Steven Warmoes, trainer, coach and architect in knowledge management
Dynamisch trainen voor ervaren trainers is een opleiding om te volgen als je al goed bent als trainer en zeker als je een goede presentator bent. Je leert er hoe je elke deelnemer tot actief leren aanzet. En Josco past zijn eigen methodes ook toe in zijn training waardoor je ze aan den lijve ondervindt en zelf leert. Zelf heb ik het geleerde direct kunnen toepassen en het maakt een verschil ! Had ik dit maar veel vroeger gekend en gevolgd...
Lisbeth Van Rompaey, trainer P&V Verzekeringen
Erg interessante en leerrijke train de trainer. Had dadelijk zin om aan de slag te gaan met de aangereikte tips. Een aantal zaken paste ik al toe maar het is goed om daarover bevestiging te krijgen. Ik heb ook heel bruikbare en stevige feedback gekregen over mijn trainersvaardigheden!
Joris Blaton, technical trainer, Traficon
'Ontwerpen van een training' is ongelooflijk leerrijke training. Als trainer vind ik het belangrijk nu en dan eens terug te kijken, stil te staan bij de eigen manier waarop ik een training opbouw. Deze training biedt de nodige bevestiging maar zeker ook nieuwe, vernieuwende inhouden om de eigen training te verbeteren, vernieuwen, verdiepen.
Christophe Landuyt, senior trainer, Expo-id
De bijzondere aanpak van Josco in de training Dynamisch trainen voor ervaren trainers brengt je stap voor stap tot nieuwe inzichten met een groot aha-gehalte. De collega-deelnemers waren daarbij een gewaardeerd klankbord. Ook voor wie al langer in de meest uiteenlopende situaties voor een groep staat is de opleiding Dynamisch Trainen een eyeopener. Josco Timmermans gooit al zijn expertise op tafel, maar laat je zelf ontdekken hoe je met minder inspanningen grotere en duurzamer leerresultaten kan bereiken.
Joris Becue, zaakvoerder en trainer, Avidof Comm.V.
Ik vond de training Dynamisch trainen voor ervaren trainers ernieuwend en er werd voortdurend geanticipeerd op de wensen van de deelnemers!
Carole De Clercq, coördinator provincie West-Vlaanderen, Horeca Vlaanderen
Over de opleiding inspirerend coachen. Een niet te geloven inspirerende, confronterende, ondersteunende opleiding! DOEN! Het is een openbaring voor 't werk en elders!
Benny Goossens, consultant, Econocom
In de Rationeel Emotieve Training (RET) geeft Annita Rogier (trainer) je op een comfortabele manier een kritische kijk op jezelf!
Een deelnemer oktober 2012
Over RET, Rationeel Emotieve Training. Toch wel wat nieuwe theorieën die in de praktijk nu reeds heel toepasselijk blijken! Deze training was een leuke en inspirerende ervaring!
Tamara Verhelle, vormingsconsulent, OCMW Gent
De expertise van de trainer zorgt ervoor dat 'ontwerpen van een training' een toptraining is waarbij je het geleerde onmiddellijk toepast!
Een deelnemer oktober 2012
RET is een confronterende training. Praktijkgericht, onmiddellijk toepasbaar op het werk en elders. Dank je wel Annita Rogier (trainer).
Evy Rathe, stafmedewerker, gemeente Koksijde
De opleiding inspirerend coachen is zeer praktisch en bruikbaar!
Steven, trainer AZ Sint-Jan
De in company stemtraining was een boeiende, actieve leerervaring met praktische tips waarmee ik direct aan de slag kan. Bedankt!
Veerle Van Hecke, personeelsverantwoordelijke HICT
De opleiding inspirerend coachen is een zeer goede training. Een verrijking voor iedereen! Belangrijk idee voor mij is dat in coaching niks moet, alles kan en niks verkeerd is!
Sophie Gheeraert, Zaakvoerder Mind&Co
Bedankt voor de 2 boeiende trainingsdagen 'Basisvaardigheden voor trainers'. Ik heb er veel aan gehad! Het was het nodige duwtje om mij écht ‘Mindfulness trainer’ te kunnen voelen!
Patricia Ledoux, Management Assistant Siemens NV
We waren heel tevreden over de in company workshop Professioneel Presenteren. De presentatiecoach weet als de beste waar ze het over heeft, beheerst haar vak tot in de puntjes, ze presenteert met overtuiging, het is een plezier om naar te kijken, ze is zeer enthousiasmerend, .... Ze was perfect voorbereid, zowel inhoudelijk als technisch, alles liep op wieltjes, ook de planning. De spontane reacties achteraf waren unaniem positief!
Katrien Vanden Bergh, consultant Diversity Randstad
De opleiding Professioneel Adviseren is een zeer verrijkende training! Het is me nu meer dan duidelijk dat ik nog een heel leertraject voor de boeg heb. Het houden van een gesprek is een oneindig avontuur op zich geworden!
Geert Odevaert, Regionaal directeur, Argenta
De opleiding Inspirerend coachen zou ieder individu moeten kunnen volgen!
Carine Hofkens, Senior HR Adviseur, NautaDutilh NV
De opleiding Inspirerend coachen is zeer goed gestructureerd en praktisch heel bruikbaar. Er is een goede verhouding theorie/praktijk. De fantastische trainers en begeleiders doen de rest. Doe zo verder!
Kevin Van Meerhaeghe, HR Business Partner, Volvo Group Belgium
De training Inspirerend coachen heeft me geleerd me mentaal te ontlasten en daardoor in staat te zijn om nieuwsgierig en authentiek te luisteren naar de andere.
Joke Delhoux, HR consultant, Randstad Professionals
Ik heb de opleiding Inspirerend coachen ervaren als een zeer goede afwisseling tussen theorie en praktijk. De trainer slaagt erin om een dynamische leeromgeving te creëren en zijn expertise te delen.
Marjan Lauwers, commercieel manager, Portilog
'Intern en extern verkopen van een training' is een heel interactieve training. Je bent de hele dag aan het werk, bouwt mee de situaties op. De opleiding is gebaseerd op rollenspelen. Er wordt op voorhand input gevraagd aan de hand van een persoonlijke intake. Deze input wordt door de trainer in de training écht gebruikt, er wordt heel knap op ingespeeld. Er wordt ook regelmatig getoetst of alle leervragen en leerbehoeften van iedereen ingevuld zijn. Knap!
Carine Vander Meulen, trainer, Inverde
Ik was er niet zo zeker van of ik 'intern en extern verkopen van een training' een leuke training ging vinden maar door de vakkennis en de vlotheid van de trainer was dit een volle dag genieten geblazen. Ook van de interactiviteit heb ik echt genoten!
Tom Frooninckx, trainer, Brussels Airlines
Over de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Zeer leerrijke opleiding in een aangename omgeving. Veel van de behandelde onderwerpen kan ik nu rechtstreeks toepassen in mijn trainingsomgeving. Zeer ervaren trainer en aangename manier van trainen. Het waren 2 aangename dagen waar ik steeds ga kunnen op terugvallen in mijn trainingen.
Eric Van Camp, zaakvoerder, Atmilestone BVBA
De trainer van de opleiding 'Intern en extern verkopen van een training' voelt zich duidelijk thuis in het verkoopvak waardoor snel leren en toepassen van delen van het verkoopsproces van opleidingen snel mogelijk wordt. De ervaringen delen met andere deelnemers is ook super!
Corinne Thijs, coördinator, Portilog
Ik heb geen suggesties voor de opleiding 'Intern en extern verkopen van een training', die was uitstekend met veel praktische tips en duidelijk aangepast aan de individuele leervragen!"
Christophe Toye, manager training & services, Boss Paints NV
De trainer slaagt erin het potentieel in de deelnemers naar boven te halen en hen bewuster en zelfzekerder te maken in hun rol als trainer of groepsbegeleider (in company training).
Marian Verstraelen, trainer, Boss Paints NV
Ik vond de incompany train de trainer erg boeiend & zinvol. Ik heb veel bijgeleerd en nuttige info/tips gekregen. Ik zal zeker trachten deze toe te passen en te implementeren als ik opleidingen moet geven in de toekomst. Een aanrader!
Trainer Boss Paints NV
Bijzonder interactieve manier om op een heel concrete en doelgerichte wijze te leren hoe je een onderwerp goed kunt brengen als trainer. Een absolute aanrader! (in company training)
Dany Franssens, Dynamic Management Support
Coach wordt voor alles en nog wat gebruikt. De opleiding inspirerend coachen heeft mij duidelijk gemaakt waarover het werkelijk gaat, namelijk anderen helpen leren. De manier waarop het accepteren van weerstand en het betrokken confronteren worden aangereikt zijn 'eye openers'! Een aanrader voor alle leidinggevenden en mensen die professioneel willen coachen!
Eva Bellen, HR Business Recruiter & Spoc, Devoteam
Ik zou de opleiding inspirerend coachen aan IEDEREEN willen aanbevelen!! Ook mensen die niet dagelijks of beroepsmatig met coaching in contact komen, hebben er zeer veel aan. Het wordt bovendien op een boeiende manier gebracht.
Steven Bokken, Sumitomo Bakelite Europe NV
Ik vond de tweedaagse 'Meesterlijk trainen' heel aangenaam en uiterst leerrijk. De trainer zorgde voor een goede groepssfeer en ondertussen heb ik ook nog veel bijgeleerd wat ik onmiddellijk in de praktijk kan toepassen. Dank je wel!
Een deelnemer december 2013
TOP dat we in de Basisvaardigheden voor beginnende trainers zelf aan de slag moesten met erg duidelijke instructie voor de start van de 1ste dag (voorbereidingsopdracht). Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak en ik moet zeggen dat het heel effectief is op deze manier. Bedankt!
Karina Uyttersprot, external innovation, infectious diseases Liaison, Janssen Infectious Diseases
Prima, rustige trainer met heel veel ervaring die op alles kan inspelen. Annita kan de groep en de timing goed in de gaten houden. Ze brengt veel variatie in haar aanpak. Ik voel me dankzij deze RET training helemaal opgeladen en kan er weer tegenaan!
Tom De Vos, practical trainer, Reynaers Aluminium
Zeer aangenaam, een echte aanrader! Na deze tweedaagse 'Meesterlijk trainen' zit ik vol energie om opnieuw als trainer aan de slag te gaan!
Carine Hofkens, HR adviseur, NautaDutilh
Ik heb veel geleerd en veel opgefrist rond RET. Ook van de interactie met de andere deelnemers. Ik ben weer in staat om te relativeren en situaties met meer afstand te bekijken!
John Geirland en Jürgen Van de Voorde, trainers, Johnson Controls Automotive NV
Ik kan een train de trainer met Josco Timmermans als trainer aan iedereen aanraden!
Veerle Hens, trainer, Borealis Kallo
De opleiding 'Ontwerpen en organiseren van een training' is zodanig goed opgebouwd dat alle stappen van ontwerpen van een training uitvoerig aan bod komen. Je kan er onmiddellijk mee aan de slag om je eigen training op punt te stellen.
Marnix Verschraege, trainer, Borealis Kallo
In mijn vorige functie had ik vooral te maken met productieprocessen. Ontwerpen en organiseren van een training is voor mij een nieuw werkterrein. Met deze opleiding heb ik heel wat bagage om onze opleidingen op een professionele manier te ontwerpen.
Veerle Hens, trainer Borealis NV
Ik heb een andere kijk gekregen op trainen. Ik moet eerst zorgen dat ik me zelf op mijn gemak voel om in interactie te kunnen treden met de groep. Ook heeft de training 'Basisvaardigheden voor trainers' me het belang van een goede voorbereiding duidelijk gemaakt om met zelfvertrouwen te kunnen trainen.
Barbara Vandenberghe, technische trainer, Boss Paints
Ik heb erg veel geleerd van deze in company training. Goed onderbouwd en toepasselijk voor iedereen die opleidingen geeft! Ik voel mij al sterker in mijn schoenen staan en klaar om de volgende opleiding te geven!
Chris Van Doorslaer, trainer, Ravago Coordination Center
Ik wist niet goed wat te verwachten van de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Deze opleiding heeft me behoorlijk inzicht gegeven op het vak van trainer. Bedankt aan de inspirerende trainer om zijn ervaring met ons te delen!
Sofie Lameire, senior consultant, Securex
De opleiding 'Aan de slag met activerende werkvormen' geeft inspiratie en goesting om aan de slag te gaan!
Chris Beerten, zaakvoerder, Avisos
In de training 'Professioneel Presenteren' leer je jezelf goed onder controle te houden en je boodschap effectief over te brengen als je een presentatie geeft.
Wim Hantson, manager, SD Worx
De training 'Professioneel Presenteren' is vanuit het hart gebracht. Beste opleiding sinds jaren!
Ilse Willems, trainer, Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Bedankt voor de aangename dagen in de in company train de trainer voor ervaren trainers. Ik heb enorm veel bijgeleerd. Omzetten naar de praktijk wordt nog een hele klus maar de goesting is er!
Anthony Ottevaere, technische trainer, Boss Paints
De in company training heeft bij mezelf toch iets getriggerd. Hoe omgaan met weerstanden van cursisten en hoe duidelijke doelen nastreven is mij het meest bijgebleven. Ik zou de training aan iedereen aanraden.
Jan Fockaert, Adviseur kenniscentrum woonzorg, Zorgbedrijf Antwerpen
Kennismanagement was een wit blad voor mij en door deze opleiding is kennismanagement écht geworden.
Johan De Schauwer, HR medewerker, Europabank NV
Over de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Zeer leerrijk, handson, gebaseerd op leren van en met elkaar. De besproken artikelen hebben ook een direct praktisch nut. Een ervaren en vriendelijke trainer. Deze training zorgt bij mij voor een maximale return on investment!
Katrin Van de Water, zaakvoerder, Passion for work
Door de zeer praktisch gerichte opleiding 'Professioneel Presenteren' (vol met individuele coaching en advies) heb ik de presentatie 'Personal Branding' in een nieuw kleedje gestoken: eenvoudiger, gestructureerder, persoonlijker, interactiever ... Hierdoor kreeg ik meteen directer contact met het publiek en na afloop ontving ik talloze enthousiaste reacties. Ik kan deze training aan iedereen aanraden!
Wim Dekeyser, teamleader technische trainers, Boss Paints
De opleiding werkt confronterend maar is doeltreffend. Iedereen komt aan bod. De aandacht van de groep was de hele dag hoog en dat zegt veel. Ik ben heel tevreden over deze in company training.
Hendrik Ardenois, marketing & communication manager, Van de Walle Bouwgroep
De opleiding 'Professioneel Presenteren' is zeer inspirerend, een aanrader voor iedereen. Een perfecte balans tussen professionalisme en een aangename begeleiding!
Jan Egghe, technische trainer, Boss Paints
De in company training is zeer praktijkgericht met camera en persoonlijke evaluatie en feedback. De aangeleerde technieken zijn bruikbaar bij mijn volgende training die ik zal geven.
Geert Verstraeten, partner, Python Predictions
De Basisvaardigheden voor beginnende trainers is zeer aangenaam, inspirerend gebracht met kennis en liefde voor het vak van trainer zijn!
Pascal Evrard, Safety & Security training, BNP Paribas Fortis
Over de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Prima, de manier waarop dit gebracht is, blijft bij, stimuleert, zet aan ... Heel aangenaam. Effectief een toptrainer. Bedankt!
Philip Portael, zaakvoerder, Leatrop Management BVBA
Over de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Heel interactief, perfecte dosering van tips en tricks. Maar bovenal, je krijgt de goesting om aan het trainen te beginnen!
Nicky Moscato, Sr HR consulent, Ritmo Interim NV
Deze training Basisvaardigheden voor beginnende trainers is een aanrader! Ik heb veel over mezelf geleerd, over het trainersvak en over interactie in groepen. jammer dat het maar 2 dagen waren!
Nathalie D'Haeyer, trainer, AZ Sint-Maarten
De opleiding Basisvaardigheden voor beginnende trainers was zeer leerrijk. Stof om na te denken en vooral om toe te passen!
Guido Kuypers, production manager, Norbord
Over de Basisvaardigheden voor beginnende trainers. Een aanstekelijke trainer met een pak bagage en hij weet het op een inspirerende manier over te brengen!
Stefanie Wils, trainer, Vanbreda Risk & Benefits NV
De Basisvaardigheden voor beginnende trainers is een superinteressante training! Je leert omgaan met typische valkuilen voor een trainer en dit op een aangename en ongedwongen manier. De trainer is echt een expert! Bedankt!
Bert Jansen, zaakvoerder, Omnico BVBA
Zeer interactieve training (Basisvaardigheden voor beginnende trainers), goed gestructureerd en levendig gebracht!
Vincent Duthoo, zaakvoerder, Duthoo NV
Met een aantal duidelijke tips leer je in de training 'Professioneel Presenteren' hoe je op een efficiënte manier een presentatie geeft. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen.
Annette del Prado, zaakvoerder, Matters@heart
Ik vond de training Coachen met Theory U ronduit verrijkend. MIjn begrip en vertrouwen in het toepassen van Theory U is voelbaar toegenomen!
Sophie Corona, zaakvoerder, Bluesalt HR
Over de opleiding tot loopbaanprofessional. Het geleerde kan onmiddellijk in de job toegepast worden mits wat meer praktijkervaring. Mooi, deze training heeft mijn verwachtingen helemaal ingelost. Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de training. Zeer leuke, aangename cursus met enthousiaste trainer!
Frederik De Steur, Roche NV
De training 45+ medewerkers, het zilveren goud is zeer leerrijk en interessant.
Deelnemer april 2014
De training 45+ medewerkers, het zilveren goud is een zeer goede training met veel variatie in de oefeningen. Ik kreeg veel energie van het volgen van deze opleiding.
Ilse Claeys, Product Manager Learning & Development, ING
Dankzij de opleiding Technology Enhanced Learning beschik ik vandaag over een aantal kapstokken zowel op het vlak van 'leren' als op het vlak van 'technologie'.
Jan Swankaert, Hoofd preventie en bescherming, Aquafin
Technology Enhanced Learning is een zeer inspirerende opleiding. Bedankt voor de nieuwe visie op leren!
Bart Van Eygen, Hoofd Process office, Aquafin
Technology Enhanced Learning is een zeer inspirerende training die me een pak bagage meegegeven heeft waarmee ik aan de slag kan in de praktijk!
Karolien Vermeulen, Deputy Service Delivery Manager Shared Services, LCM
De opleiding 45+ medewerkers, het zilveren goud was voor mij een eye opener. Een hele reeks vooroordelen over 45+ medewerkers worden van tafel geveegd en nieuwe inzichten beginnen zich te ontwikkelen. Ik neem voornamelijk mee dat de functieleeftijd bepalender is dan de kalenderleeftijd. Behandel jong en oud gelijk!
Deelnemer januari 2014
De opleiding Stressmanagement met behulp van RET is vooral persoonlijk verrijkend geweest, een echte 'openbaring'! Zeer goede coaching en zelfredmiddeltjes tegen stress. Hopelijk lukt het me ook die toe te passen in de praktijk!
Geert Matthys, Global Transaction Banking - Client Access, Deutsche Bank AG
In de training Vernieuwende presentatietechnieken - boeiend presenteren, leer je hoe van een presentatie een totaalbelevenis te maken: boeiend (auditief en visueel), met een verhaal, to the point en zonder stress.
Dirk Hesters, district manager, Dalkia NV
De training Vernieuwende presentatietechnieken - boeiend presenteren is een schitterende opleiding voor mensen die 'schrik' hebben om presentaties te geven!
Inez Bonnevalle, NetBrussel
In de training Vernieuwende presentatietechnieken - boeiend presenteren is er een heel goede balans tussen theorie en praktische oefeningen. Heel opbouwende, leerrijke en persoonlijke feedback.
Ivo Dangez, lesgever, Levanto
De trainer van 'Begeleiden van rollenspelen' heeft haar theorie schitterend in praktijk gebracht. Zij maakte de leerfocus helder, bracht veiligheid en deed de nodige interventies. De inbreng en medewerking van een professionele actrice is een luxe ook al zat er al veel speeltalent in de deelnemersgroep zelf!
Bert Roelants, OG, DVC 't Zwart Goor
Zelfs al was de training 'Begeleiden van rollenspelen' maar 1 dag en is het onmogelijk om daarbij een volleerd rollenspeler te worden, het heeft me toch aan het denken gezet en ik ben weer wat expertise rijker!
Iris De Jaeger, Bayer
De opleiding 45+ medewerkers, het zilveren goud kan niet alleen gebruikt worden in de functie als leidinggevende, maar ze is ook zeer zinvol als werknemer.
Aileen Dhondt, Bayer
De opleiding 45+ medewerkers, het zilveren goud, draagt bij om mijn eigen referentiekader te verbreden. De opleiding heeft me meer bewust laten worden over mijn eigen loopbaanontwikkeling en dat van mijn medewerkers.
Els Aelbrecht, zaakvoerder Consultea
De opleiding tot intervisiecoach was een bevestiging van mijn persoonlijke keuze om als coach te willen functioneren. De trainer slaagt er zeer goed in om elke deelnemer in zijn waarde te laten en voor elk individu een uitnodiging te formuleren naar persoonlijke groei.
Catheline Van Bauwel, Roche NV
Over de opleiding 45+ medewerkers, het zilveren goud. Op een gestructureerde, boeiende en interactieve wijze werd een waaier aan topics omtrent employability bij 45+ medewerkers aangekaart waaruit duidelijke learning points gedestilleerd werden!
Ann Facq, Business Innovation Manager, Securex Heath and Safety
Over de opleiding Mensen in beweging krijgen met beelden. Eindelijk een opleiding waarbij geen gebrek aan skills werd 'opgevuld' maar die voeding gaf aan een 'latent aanwezig talent! Ik voelde mij in deze training als een kind dat een cadeau krijgt! Super!
Inez Bonnevalle, Opleider, Net Brussel
Over de opleiding: Mensen in beweging krijgen met beelden. De score 10/10 lijkt veel maar het was echt boeiend en zeer leerrijk! Een maximale score meer dan waard!
Kenny De Haen, Organization manager
De basisvaardigheden voor trainers is een supertraining die me de ogen geopend heeft!
Kim Vangilbergen, UAS Training Manager, Gatewing
De trainer van de Basisvaardigheden voor trainers brengt heel boeiende materie op een heel verteerbare manier. The floor is ours. Van plankenkoorts naar een overtuigende trainer in 2 dagen!
Kirsten Coeck, Familiebedrijvencoach, Familymind
De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken is een zeer inspirerende en leerrijke training met een enthousiaste vaktrainer! Enorm veel bijgeleerd dat me nog zeer lang zal bijblijven!
Katleen Vangodtsenhoven, Learning & development consultant, Adecco Personnel Services
De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken is boeiend, complex en intrigerend!
Gaston Vanhaeren, trainer, Process Vanhaeren
De trainer van de training De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken laat je goed aanvoelen hoe een groep zich vormt en wat er speelt in een organisatie.
Thomas Calis, TeamLeader Infrastructure, SecureLink NV
De trainer van het Ontwikkelingstraject teamleiderschap als ambacht brengt haar competentie en passie voor groepsdynamiek op een manier die 'pakt'.
Anne-Sophie De Caluwé, Administration Manager, AIB Vinçotte
Het Ontwikkelingstraject teamleiderschap als ambacht is heel verrijkend! Veel inzichten bijgeleerd. Het is stimulerend om nieuwe technieken en methodieken te leren toepassen.
Christiaan Matheve, Training & Education Manager Europe, Middle East & Canada, Medtronic NV
De workshop Selfiedeo is een heel praktische training, heel hands-on, goede tips & tricks!
Rik Van Hecke, Back Office , Process & Tool, Electrabel
Na de workshop selfiedeo kan ik direct zelf aan de slag, op het werk en privé!
Eddy Vanden Daele, Interne trainer, Colruyt
In de workshop Selfiedeo kreeg ik heel wat tips & tricks om iemand te kunnen overtuigen via video
Robby Vandevyvere, Stafmedewerker, WZC De Pottelberg vzw
Het samenwerken in de groepjes tijdens het monteren van de video's in de workshop Selfiedeo was heel stimulerend.
Luc De Grave, HR Manager, DSV Solutions nv site Automotive
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional: ervaren en deskundige trainer die op een realistische wijze instrueert over loopbaanbegeleiding en coaching. Leercentrum Het Klooster is een aangename locatie, vlot bereikbaar en een aangenaam kader.
Deelnemer september 2014
De opleiding tot loopbaanprofessional is een toffe opleiding met heel veel inhoud die op een praktische manier gegeven wordt. Leerrijke interactie tussen de deelnemers, goede aanleiding tot netwerking
Annelies De Pryck, HR manager, Combell Group
Ik heb de opleiding tot loopbaanprofessional als heel leerrijk ervaren en zie dit als aanvulling op mijn taken en verantwoordelijkheden. Ik heb de tips & tricks en de inhoud van de training al meermaals kunnen toepassen bij selecties, interne loopbaanbegeleiding en advies naar leidinggevenden.
Sami Rachdi, HR Loopbaanbegeleiding, Vlaamse Milieumaatschappij
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Uitstekende trainer met veel ervaring. Leercentrum Het Klooster is een inspirerende locatie.
Bert Jansen, zaakvoerder Omnico
De opleiding tot loopbaanprofessional is een zeer interessante training, wetenschappelijk onderbouwd, boeiend gebracht in een mooi kader (Leercentrum Het Klooster) en in een groep van toffe mensen.
Bart Blommaert, Verkoop, Houttequiet
Over de workshop Selfiedeo: maak professioneel uitziende video's met smartphone of tablet. Een leuke manier om technische inhoud vlot te brengen!
Een deelnemer januari 2015
Over de workshop Selfiedeo: maak professioneel uitziende video's met smartphone of tablet. Leuke en leerrijke ervaring. De trainers zijn toppers in hun vak en brengen de boodschap klaar en duidelijk over. Een aanrader!
Ingrid Denayer, Business Process Manager, Eriks NV
Als absolute leek kan ik nu, dankzij de workshop Selfiedeo: maak professioneel uitziende video's met smartphone of tablet, toch vlot aan de slag om eigen video's te maken en te integreren in opleidingen. Dit vraagt zeker om een vervolg.
Een deelnemer mei 2014
Over de opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud. Leerrijk, heel veel kansen tot oefenen met eigen cases. Eigen vragen en noden komen veelvuldig aan bod!
Een deelnemer mei 2014
Toffe interactie in de groep bij de opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud. Heel veel nuttige tips gekregen!
Anouk Serck, Roche NV
De training 45+ medewerkers: het zilveren goud is een training die ik iedereen - jong en oud - zou aanraden en ook om de drie-vier jaar zou willen herhalen
Een deelnemer mei 2014
De trainer van de training 45+ medewerkers: het zilveren goud is heel competent trainer. De trainer geeft je als deelnemer goesting om je te verdiepen in bepaalde inhouden van de training
Martine Van Driessche, Director Communications, Allnex
De trainer van de opleiding De trainer als persoon: je persoonlijke ontwikkeling centraal heeft een heel creatieve en inspirerende stijl van training geven. Je komt jezelf aangenaam tegen.
Stefaan Maes, trainer, Rent a Salescoach
Over de opleiding Meesterlijk trainen. Zeer boeiend en vooral interactief. De training gaf me de mogelijkheid te oefenen op een veilige manier. Oefeningen waren telkens heel kort waardoor iedereen voldoende aan bod komt. Ik zou de training zeker aanbevelen aan collega's! Hartelijk dank!
Koen Vansteelant, Sr. off. recruitment & training, PSA Antwerp NV
Ik ben helemaal tevreden over de training Meesterlijk trainen en ga ze zeker aan anderen aanbevelen! Een bijzonder element is dat de trainer vertrouwen geeft. Door haar vorm en inhoud van feedback durf ik meer proberen en heb ik terug vertrouwen dat ik de groei als trainer zal kunnen waarmaken.
Kim Vangilbergen, UAS Training Manager, Gatewing
Als een groep gemotiveerde mensen in de opleiding Meesterlijk trainen zelf een rap over training op muziek voorstellen, getuigt dit van dol enthousiasme en wonderlijke belangstelling.
Martine Van Driessche, Director Communications, Allnex
Een heel inspirerende trainer. Het is een actieve training (Meesterlijk trainen) met veel afwisseling, leuk en heel toepasbaar materiaal.
Een deelnemer juli 2014
Over de training: Stressmanagement met behulp van RET. Letterlijk rustgevend! Ik ga ermee aan de slag!
Joost Monstrey, Corporate HS&E manager, Recticel NV
Over de opleiding Stressmanagement met behulp van RET. De trainer beschikt over de perfecte combinatie van Nederlandse nuchterheid/no nonsense maar met een heel goed aanvoelen van de Vlaamse cultuur. Zeer goede combinatie van kennis aanreiken en praktische oefeningen!
Annelies De Wilde, CI Manager, Kautex Textron Benelux
De trainer van de opleiding Stressmanagement met behulp van RET is heel bekwaam en heeft een zeer goede mensenkennis. Ze kan moeiteloos de belemmerende gedachten benoemen en geeft zeer bruikbare tips om ermee aan de slag te gaan.
Een deelnemer juli 2014
Ik hoopte handvatten te krijgen waarmee ik aan de slag kan en dit heb ik zeker gekregen. De trainer van de opleiding Stressmanagement met behulp van RET speelde in op eigen situaties waardoor de opleiding zeer toepasbaar wordt.
Pascale Lombaerts, Leader QA/QC Administration, Smulders Projects Belgium NV
De opleiding Stressmanagement met behulp van RET wordt gegeven door een geboren coach. De inzichten zullen me in het dagelijks leven enorm helpen! Bedankt!
Mie Baert, zaakvoerder
De trainer van de opleiding Stressmanagement met behulp van RET is zeer ervaren en brengt het RET kader over op een voor iedereen begrijpbare en praktische manier.
Karolien Vermeulen, projectleider, LCM
Dankzij de opleiding Stressmanagement met behulp van RET heb ik het gevoel dat ik gewapend ben tegen stressvolle situaties. Het geeft met het gevoel dat elke situatie beheersbaar wordt.
Sabrine De Prez, dossierbeheerder P&O, Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Interessante inhoud in de opleiding Stressmanagement met behulp van RET die op een zeer leuke manier gegeven wordt!
Sophie De Neve, Trainingscoördinator, Thomas Cook Retail Belgium
Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de training Technology Enhanced Learning (TEL), ik vind ze zeer interessant en verrijkend.
Nathalie Lenaerts, Manager TechnoCenter, Educam NV
De training Technology Enhanced Learning (TEL) biedt mooie kapstokken. Ik heb ook genoten van de rijke uitwisseling met de collega-deelnemers
Yves De Wulf, trainingmanager, Beroepskrediet NV
Veel informatie en tips doorgekregen in de training Technology Enhanced Learning (TEL) die ik verder zal onderzoeken en opvolgen in deze vlug evoluerende technologische omgeving.
Heijke Rombaut, relatiebeheerder, AGIV
Over de opleiding Vernieuwende presentatietechnieken - boeiend presenteren. Gepassionneerde lesgeefster, een absolute aanrader en eye-opener op het vlak van presenteren!
Kurt Vroman, docent VIVES
De opleiding tot stresscoach en burn-out coach is heel verhelderend! Theoretisch en doorspekt met voorbeelden uit de praktijk. Een aanrader!
San Vangenechten, zelfstandig coach en trainer, Vangenechten Coaching & Consulting
Bedankt aan de zeer enthousiaste en betrokken trainer van de opleiding tot stresscoach en burn-out coach voor de heel persoonlijke feedback! x
Nora Vaes, consultant en coach, Oreno coaching en consulting
Ik vond de opleiding tot stresscoach en burn-out coach een zeer praktische opleiding met veel informatie op een aangename manier gegeven. Bedankt Annita!
Margot Anthoni, HR Officer, Terumo Europe NV
In de training 'Adequaat omgaan met stress en burn-out bij medewerkers' komen alle betrokken partijen aan bod. De openheid naar materiaal en praktische toepasbaarheid is sterk aanwezig. daarenboven voegt de humor van de trainer nog een extraatje toe. Bedankt!
Els Loos, RVP
De opleiding Stressmanagement met behulp van RET is een leuke opleiding op een zeer leuke manier gegeven met veel afwisseling in werkvormen en veel humor!
Een deelnemer van RVP, januari 2015
Heel goede inzichten bijgekregen dankzij de training Stressmanagement met behulp van RET. Er werden logische voorbeelden gebruikt. De trainer heeft zeer veel ervaring en helpt iedereen persoonlijk.
Kim Vangilbergen, UAS Training Manager, Gatewing
Het 'verkopen' was voor mij een onontgonnen terrein. Met de aangeboden inzichten uit de training Intern of extern verkopen van een training, kreeg ik een positieve prikkel en ga ik aan de slag met verkopen!
Een deelnemer van Attentia, februari 2015
Ik ben nu 42 jaar, maar ik ben ontzettend blij te mogen zeggen dat een wereld vol verwondering voor me opengaat dankzij de training Basisvaardigheden voor trainers!
Marina De Kuyffer, trainer, Attentia
Ik ben superblij dat ik de training Basisvaardigheden voor trainers mocht volgen! Ik weet nu waarom sommige dingen niet werken als trainer en wat ik daar in de toekomst kan aan doen!
Karla Claus, trainer, Attentia
Over Basisvaardigheden voor trainers: zeer interessante en interactieve opleiding op maat van alle individuele deelnemers. Sterk!
Katrien Loos, trainer, Attentia
Over Basisvaardigheden voor trainers: leuke, menselijke manier van leren, ontdekken en ervaren. Vooral het ervaren is een heel goed leerproces en je leert veel van elkaar. Je leert heel kleine, bijna banale zaken, veranderen als trainer. Maar die doen er meer toe dan je eerst denkt. Je houdt op een aangename manier een spiegel voor.
Els Meelberghs, pedagogisch begeleider, AGSO Antwerpen
Intervisie is een sterke tool om te leren van elkaar. Dankzij de Opleiding tot intervisiecoach zal ik die in de toekomst vaak inzetten!
Ellen Sleeuwagen, National Business Advisor Absenteisme, Securex
Over de opleiding Begeleiden van rollenspelen: heel aangename sfeer en dynamiek in deze training. Ik heb geen verbetervoorstellen!
Marieke Veryser, consulent werkplekleren, PlastQ
De opleiding Begeleiden van rollenspelen is gewoon een zeer goede training!
Suzanne Tytgat, Zelfstandig psychologe, HR-consultant, coach
De trainer van de opleiding Begeleiden van rollenspelen heeft heel veel ervaring. De training is ongelofelijk goed en een zeer sterke aanrader voor iedereen die mensen iets wil leren.
Guy De Pauw, Operations Staff Engineer, Fluxys Begium
Over de opleiding Technisch trainen en instructies geven op de werkvloer: op bepaalde gebieden een eye-opener, andere invalshoek . Out of the box kwam veel aanbod en werd door mij gewaardeerd.
Marc Driesen, Instructeur industriele voertuigen en rolbruggen, Aurubis Belgium
Een goede vorm van lesgeven waardoor je een heel ander inzicht krijgt (over de opleiding Technisch trainen en instructies geven op de werkvloer)
Anne Konings, HR coach, Tetralemma
Mijn kracht en mijn valkuil zijn sterk naar voor gekomen in de opleiding De groep als leerinstrument: groepsdynamica en systemisch werken . Heel erg fijn om hier te testen vlak voor je je groepsbegeleiding in je eigen praktijk moet doen.
Janick Joos, zaakvoerder Pure You
Over de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. De uitgebreide informatiedeling en oefensoorten laten je toe een eigen stijl hierrrond te bouwen. Annita nodigt ook uit om er je eigen verhaal/aanpak van te maken. De kennis en passie van Annita voor het thema lijkt onuitputtelijk. De zorgzaamheid en speelse en fijne wijze van trainen is een voorbeeld voor velen… De inbreng van humor ‘verlicht’ het thema.
Caroline
Over de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Enthousiaste trainer, super mede-cursisten, mooie locatie en superinteressante inhoud. Een échte aanrader !
Annick
Over de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Deze opleiding werd gegeven door een experte in haar vakdomein en wordt op ludieke manier gegeven. Het gaat niet enkel om curatief werk, maar ook naar preventieve aanpak.
Sien Schoemans, trainer/coach Candra
Over de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Trainer met ervaring, veel didactisch materiaal, oefening en duiding. Een aanrader voor iedere BO & Stresscoach
Martine Bracke
Over de Opleiding tot stresscoach en burn-out coach. Een zeer interessante opleiding door een ervaren trainer die met vele voorbeelden de gelinkt worden met de praktijk.
Katrien Groenez, zelfstandig trainer
Over de opleiding: De trainer als persoon: je persoonlijke ontwikkeling centraal. Deze opleiding geeft me een boost om mijn profiel als trainer verder uit te werken en naar buiten te brengen in de trainerswereld. Dankjewel voor de begeleiding !
Kathleen Vangodtsenhoven, L&D Consultant, Adecco
Over de opleiding: De trainer als persoon: je persoonlijke ontwikkeling centraal. Ook voor een ervaren trainer is dit een goede training die je toelaat jezelf weer in vraag te stellen en stil te staan bij waar jij als trainer voor staat.
Mieke Vermoesen, Senior HR consultant, Alken-Maes
Over de opleiding: De trainer als persoon: je persoonlijke ontwikkeling centraal. Inspirerende sessie. Geeft veel stof tot nadenken. Bruikbaar doorheen ganse carrière als trainer van begin tot nu.
Steven Bokken, trainer, Sumitomo Bakelite Europe NV
Over de opleiding: De trainer als persoon: je persoonlijke ontwikkeling centraal. Heel duidelijke structuur ; je wist altijd duidelijk als deelnemer waar we ons bevonden in het traject. Chapeau !
Mursman Kardrey
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Dankbaar voor het delen van je wijsheid en ervaring. Mooie dame !
Anneleen Boyden, Projectleider R&D
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Zeer intensieve en interactieve training, met hier en daar humor eraan toegevoegd… werd zeer geapprecieerd !
Géraldine
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Ik vond het een hele leuke en leerrijke opleiding, waarbij je via het ‘proefproject’ en de interactieve stijl het geleerde direct omzet in de praktijk.
Koen
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Ik vond deze opleiding erg boeiend en interessant. Annita is erg enthousiast en deskundig en heeft ons laten werken vanuit concrete ervaringen wat ervoor zorgt dat je het nadien leert toepassen in de praktijk.
Sanne Frederickx, Psycholoog/Consultant, Runtime NV
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. Een opleiding die een goede en heldere omkadering biedt voor iedereen die op één of andere manier (intern/extern/…) bezig is met begeleiden van anderen in hun loopbaan.
Kristel Dewit, zelfstandig HR Consultant
Over de Opleiding tot loopbaanprofessional. De trainer is een enorme expert in het vak en spreekt vanuit haar rijke ervaring.
Christine
Over de training Ontwikkelingsgerichte loopbaangesprekken voeren. Aangename opleiding en trainer met veel ervaring. Meer inzicht gekregen met wat er rond dit topic mogelijk is waarbij ik zeker een aantal inzichten meeneem. Een heel uitgebreid onderwerp dat smaakt naar meer !
Nele Vandevyvere, HR Business Partner, TVH Group NV
Over de training Ontwikkelingsgerichte loopbaangesprekken voeren. De expertise van de lesgever, de dynamische trainingsvorm en de vele praktische oefeningen maken deze training een aanrader voor ieder die met loopbaanontwikkeling aan de slag wil gaan in zijn/haar organisatie.
Anja Maes, adviseur, stad Sint-Niklaas
Over de training Ontwikkelingsgerichte loopbaangesprekken voeren. Leerrijke, praktijkgerichte opleiding door een ervaren, deskundige docente. Goed evenwicht tussen theorie, oefeningen & zelfreflectie.
Cindy Van Liedekerke, Stafmedewerker HR, PC Sint-Jan-Baptist
Over de opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud. Enkele leuke methodieken ontdekt om te integreren in ons loopbaanbeleid.
Carla Van Den Eeckhoudt, zaakvoerder, Key of Life
Over de opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud. Ik heb veel meer uit deze 3-daagse gehaald dan verwacht. Het heeft mijn inzicht over de huidige arbeidsmarkt enigszins veranderd.
Vera Peetermans, Projectleider HR, Infrax
Over de opleiding 45+ medewerkers: het zilveren goud. Ondanks het feit dat we als bedrijf al sterk ingezet hebben op dit thema, toch nog een aantal waardevolle tips en tools gekregen.
Anke Leblicq, Teammanager Contracting & Switching, Essent Belgium NV
Over de opleiding Stressmanagement met behulp van RET. Direct toepasbare training. Ruimte voor eigen cases. TOPtraining !
Yo Buyens, gedelegeerd bestuurder, cts2000nv
Over de opleiding Stressmanagement met behulp van RET. Gegeven door een fantastische enthousiaste coach met duidelijke kennis van zaken.
Elie Naudts, managing consultant, The Future Alliance
Over de opleiding Krachtgericht coachen: flow in werken en leren. Most powerful training die ik in mijn professionele loopbaan heb gevolgd.
Catherine De Kesel, coach, Attent voor Talent
Over de opleiding Krachtgericht coachen: flow in werken en leren. Inspirerend, maakt het werken op zijnsniveau zoveel rijker. Deze opleiding heeft me doen groeien.
Jan De Beule, trainer, excentis
Over de opleiding Basisvaardigheden voor trainers. Verhelderend, verfrissend, a new way of life/training
Christian Cambier, ICT consultant/trainer, CC Soft BVBA
Over de opleiding Basisvaardigheden voor trainers. Interessante dingen geleerd. Nu komt er op neer om ze toe te passen .
Steven Bokken, trainer, Sumitomo Bakelite Europe NV
Over de opleiding Ontwerpen van een training. Na deze tweedaagse training ga ik met veel meer vertrouwen naar een training omdat ik nu weet waar ik rekening mee moet houden om een training voor te bereiden.
Mieke Vermoesen, Senior HR consultant, Alken-Maes
Over de opleiding Ontwerpen van een training. Duidelijke leidraad om te starten, je leert jezelf ook analyseren. Interactie en uitwisseling
Deelnemer Stilte en leiderschap voorjaar 2016
De stille reis die ik samen met Anja en André heb ondernomen naar mijn innerlijke zelve heeft mij leren ontdekken vanuit welk kader ik als leidinggevende handel, waar mijn bakens liggen. En samen met hen heb ik naar oplossingen gezocht om sommige bakens weg te werken die teveel ruimte innemen. Vervolgens ben ik nog beter gaan inzien hoe belangrijk ruimte geven is. Kortom, ik heb ontdekt wat ‘bewust’ leiderschap inhoudt.
Deelnemer voorjaar 2016
De opleiding Stilte & Leiderschap heeft een diepe indruk op me achtergelaten. Ik heb geleerd om bewust stil staan bij mezelf (wie ik ben en waar ik voor sta), ben geconfronteerd met mezelf en hoe ik interageer met mensen en heb gezocht waar ik het best in mijn kracht kan staan. Door deze opleiding sta ik veel bewuster in het leven, met de nodige ruimte voor mezelf en anderen. Deze opleiding is een echte aanrader voor elke leidinggevende.
Deelnemer Stilte en leiderschap voorjaar 2016
Prachtige ervaring. Aanrader voor iedereen die op de één of andere manier worstelt met zichzelf of remmingen ondervindt. De ervaring zegt zoveel meer dan woorden en talloze boeken. Ik ben mentaal en fysiek vermoeid in het avontuur gesprongen en ben eruit gekomen met innerlijke energie en een enorme last die van mijn schouders gevallen is. Meer ontspannen dan na een week all-in strandvakantie!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies! Meer details over onze cookies kan je terugvinden in onze cookiebeleid